Auto moto

Renault Twingo našao novog vlasnika za manje od 50 minuta!

RABLJENI AUTOMOBILI U VELJAČI

Trenutno je oglašeno gotovo 37 tisuća rabljenih automobila na prodaju, a da je tržište osobnih automobila u rastu govori i činjenica da je samo u veljači predano gotovo 19 tisuća novih oglasa osobnih automobila. Predavali su se najviše automobili marke Volkswagen, te Renault i BMW, a kada pogledamo detaljnije po modelima vidimo da je VW Golf najpredavaniji automobili u veljači. Odmah iza njega nalaze se VW Passat, Renault Clio te BMW serije 3.


U veljači je Njuškalova kategorija Auto Moto zabilježila preko 30 milijuna detaljnih pregleda oglasa. Pogledamo li najtraženije marke osobnih automobila u veljači, na vodeća 3 mjesta nalaze se Volkswagen, BMW i Audi. Čak 10 posto ukupnog broja posjeta na kategoriju Auto Moto čine posjete iz inozemstva, a ponajviše iz BiH, Srbije i Njemačke.

Zanimljivo, najbrže prodan automobil na Njuškalu u prošlom mjesecu bio je Renault Twingo iz 2008. godine koji je svog novog vlasnika našao unutar 43 minute od trenutka predaje oglasa.

Prosječna prijeđena kilometraža automobila oglašenih na prodaju na Njuškalu, u ovom trenutku iznosi 155 tisuća, dok je istovremeno prosječna starost istih 9 godina. Marke s najviše prijeđenih kilometara su Chrysler, Saab i Toyota.

Prosječna vrijednost trenutno oglašenih automobila na Njuškalu iznosi 85 tisuća kuna. No, na Njuškalu se može pronaći kvalitetan automobil i za osjetno manje novaca, pa smo tako izdvojili neke automobile do 10 godina starosti koje korisnici u ovom trenutku mogu kupiti za iznos do 35 tisuća kuna.

Fiat 500

 

Opel Corsa 1.3

 

Ford Fiesta 1.6

 

Ford Focus karavan 1.6

 

Chevrolet Aveo 1.2