Usluge

Najbolji rođendan za klince uz Njuškalovu pomoć!

PROSLAVA ZA PAMĆENJE

Dragi roditelji, ako se bliži najvažniji datum za vašeg malca u godini, nemojte paničariti zbog troškova. Torte, kolači, prigodne igračke, artikli za zabavu, tobogani i sve ostalo što je potrebno za zabavu možete povoljno kupiti, ali i unajmiti na Njuškalu.

Industrija igračaka i proizvoda za djecu uistinu stavlja visoke financijske zahtjeve pred roditelje i odlična rođendanska proslava koju će vaše dijete i njegovi mali uzvanici dugo pamtiti, naravno, ne može proći bez troškova. No kako djeci, na kraju krajeva, nije važno koliko ste što platili, ugodna iznenađenja za vaše džepove možete naći među oglasima. Uz tortu, čiju izradu također možete naručiti, slatkiše i grickalice, važno je nabaviti i nekoliko stvarčica za samu zabavu pa krenimo redom.

rodendani1

Ako imate dvorište, tobogan za napuhavanje koji će ih oduševiti, ne morate kupiti već ga možete na Njuškalu iznajmiti po cijenama od 15 do 27 kuna na sat. Možda je on vašoj djeci već poznat i ove godine žele neki drugi oblik zabave, no niti u tom slučaju ne morate očajavati. Njuškanjem u kategoriji “Usluge” naići ćete na čitav niz sprava za dječju zabavu koje možete unajmiti po različitim cijenama, ovisno o prostoru kojim raspolažete i, naravno, stanju u novčaniku.

Tu je, primjerice, dječji bazen sa mini pedalinama, koji klince stvarno ostavlja bez riječi. No, ako 1800 kuna po danu ne ulazi u vaš rođendanski budžet, odličnu zabavu pružit će im i trkaći autići, čiji najam od četiri sata stoji 600 kuna, ili neobična odijela za sumo hrvanje, koja se mogu koristiti i u manjim prostorijama. Ovakve aktivne zabave odličan su izbor sadržajan dječji rođendanski tulum, a većina iznajmljivača nudi uslugu dostave sprava pa se u međuvremenu možete posvetiti drugim sitnicama u organizaciji.

Ako slavite u manjem stambenom prostoru u kojemu nema mjesta za tobogan, autiće i sličan tip zabave, dovoljno adrenalina za mališane možete osigurati i u samo nekoliko kvadrata. Posljednjih su godina vrlo popularne kartonske torte, u čijim kutijicama možete organizirati tombole, nagradne igre i slično. Cijene na Njuškalu kreću im se od samo 5 kuna, do 130 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za najveću kartonsku tortu u ponudi.

rodendani2

 

Nećete vjerovati koliko će djecu razveseliti pinjata u obliku njihovog omiljenog crtanog lika. Cijene im se na Njuškalu kreću od 40 do 250 kuna, ovisno o kvaliteti i veličini pinjate, a možete kupiti onu u obliku Spužva Boba, Angry Birds likova, Spidermana, Barbie i drugih. Dobro pronjuškajte oglase jer se neke prodaju prazne pa ih trebate popuniti željenim sadržajem, dok druge sadrže detalje prema vašoj narudžbi, a to mogu biti slatkiiši, zviždaljke, konfeti, zahvalnice i druge sitnice koje će oduševiti male uzvanike zabave.

Nemojte zaboraviti uređenje interijera kako bi prostor u kojemu vaše dijete slavi u potpunosti odisao rođendanskim ugođajem. Kupite balone, grilande ili neke druge sitnice za ukrašavanje prostora, ali nemojte pretjerivati. Ukoliko vam nešto i ostane, možete sačuvati za sljedeći rođendan ili jednostavno prodati dalje na Njuškalu.

Želimo vam dobru zabavu!