Usluge

Trebate kredit – Mi imamo rješenje!

PROMO

Za Vas preuzimamo svu brigu oko pronalaska kredita s najboljim uvjetima na tržištu BEZ ČEKANJA u redu.

Budući da nam je za sve naše veće planove i ciljeve u životu potreban novac, krediti bi trebali služiti kao pomoć, a nikako kao teret da bi iste te ciljeve uspjeli i ostvariti. Danas, u vrijeme izuzetno velike konkurencije na financijskom tržištu, postoji ogroman broj proizvoda (krediti, štednje, osiguranja) sa mnoštvom skrivenih detalja među kojima se sve teže snaći i napraviti dobar izbor. Naš zadatak je pomoći u odabiru najkvalitetnijeg rješenja za lakše ostvarenje svih ciljeva i to potpuno BESPLATNO.

Od osnivanja agencije Sinergija projekt d.o.o. primjećujemo sve veću potrebu naših građana da pronađu kvalitetan kredit ili rješenje za financijske teškoće i odlučili smo se specijalizirati upravo za područje bankarstva da bi se mogli maksimalno posvetiti i pomoći svakom klijentu u pronalasku najkvalitetnijeg kreditnog modela. Surađujemo s vodećim financijskim ustanovama i bankama u Republici Hrvatskoj te na jednom mjestu imamo ponudu svih financijskih proizvoda. Lideri smo u financijskom poslovanju sa više od 11 godina iskustva i preko 10.000 zadovoljnih klijenata , što govori sve o nama.

Licenca Ministarstva financija je svim klijentima dodatna garancija na već vrlo visoko postavljene standarde u poslovanju naše agencije. Posjedujemo i službeno ovlaštenje Hrvatske narodne banke za stambene kredite za PBZ, OTP banku i Sberbank.

NOVI KORAK U BUDUĆNOST

Znanje i iskustvo koje smo prikupili u dugogodišnjem radu sa bankama, ugradili smo u naš način rada, što nas čini stručnim prilikom pronalaska najboljeg rješenja za naše klijente. Pomažemo svakom klijentu odvagnuti sve prednosti i nedostatke koje svaki proizvod sa sobom nosi, pomažemo prilikom prikupljanja i ispunjavanja cjelokupne dokumentacije i vodimo cijeli proces u banci, do same isplate kredita. Bez čekanja u redovima.

Našim klijentima ne naplaćujemo naše usluge već provizije ostvarujemo od banaka za čije proizvode i usluge posredujemo.

BRZO! DISKRETNO! PROFESIONALNO!

Svaki od naših ovlaštenih posrednika posvetit će svakom klijentu dovoljno vremena da do detalja razmotri sve želje, potrebe i zahtjeve, DISKRETNO i s POVJERENJEM.

Svakodnevno ulažemo vrijeme u konstantnu edukaciju naših djelatnika, pratimo novitete na tržištu banaka i u skladu s time naši se djelatnici prilagođavaju novim uvjetima kako bi  na što jednostavniji i brži način pronašli najpovoljnija rješenja za svakog klijenta. Sačuvajte svoje dragocjeno vrijeme i ne hodajte sami od banke do banke, dozvolite da naš stručni tim za Vas pronađe najbolje rješenje.

 

Njušim li ja to tvoj komentar?