Usluge

Svi podaci potrebni za kvalitetno donošenje poslovnih odluka na jednom mjestu

PROMO

Želite istražiti poslovne partnere, analizirati konkurenciju, unaprijediti prodaju ili pronaći najbolje poslovne prilike? Trebate brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih informacija u stvarnom vremenu?

Financijska je agencija za vas razvila servis info.BIZ. Riječ je o servisu koji pruža uvid u informacije o uspješnosti poslovanja i financijskom položaju svih poslovnih subjekata te o poslovnoj okolini u kojoj oni djeluju.

Najveća je i najažurnija baza poslovnih informacija za više od 775.000 poslovnih subjekata iz više od 30 izvora, od kojih su najznačajniji RGFI (Registar godišnjih financijskih izvješća), JRR (Jedinstveni registar računa), Registar koncesija, Upisnik založnih prava, Očevidnik redoslijeda osnova za plaćanje, Očevidnik nekretnina i pokretnina, Zagrebačka burza, Središnje klirinško depozitarno društvo (SKDD), Sudski registar, Obrtni registar i Narodne novine (Elektronički oglasnik javne nabave RH).

info.BIZ prikazuje adresne i financijske podatke, rejting i pokazatelje poslovanja poduzetnika (pravnih osoba i obrtnika, obveznika poreza na dobit), kao i adresne i osnovne financijske podatke financijskih institucija, neprofitnih organizacija i proračuna i proračunskih korisnika za posljednjih 5 godina te adresne podatke obrtnika, obveznika poreza na dohodak. Nudi brz i jednostavan pristup velikom broju poslovnih podataka i informacija u stvarnom vremenu te omogućuje brže, jednostavnije i sigurnije donošenje poslovnih odluka, sustavno praćenje klijenata, olakšava izradu poslovnih analiza te praćenje trendova i prepoznavanje potencijala na tržištu.

U ponudi su tri paketa – info.BIZ START, info.BIZ EKSPERT i info.BIZ PREMIUM, a postoji i mogućnost posebno prilagođenog i dorađenog paketa, prema potrebama naručitelja.

Sve funkcionalnosti paketa i usporedbu s drugim paketima, uključujući i cijene, provjerite na stranici https://www.fina.hr/info.biz-paketi.

Za korištenje info.BIZ servisa dovoljno je registrirati se i naručiti odabrani paket putem web aplikacije https://infobiz.fina.hr ili ispuniti narudžbenicu/ugovor te ju predati u najbližu poslovnicu Fine.

Do 14. lipnja 2019. godine u tijeku je promotivno razdoblje korištenja info.BIZ servisa, koje podrazumijeva 30 dana besplatnog START[i] paketa te ugovaranje korištenja bilo kojeg paketa na godinu dana, uz 50% popusta.

Više informacija o servisu info.BIZ dostupno je u Fininim poslovnicama, putem besplatnog telefona 0800 0080 te na Fininoj internetskoj stranici https://www.fina.hr/info.biz.

[i] u promotivnom razdoblju korisnik ostvaruje pravo na korištenje PROMO START paketa, koji sadrži sve funkcionalnosti START paketa bez mogućnosti izvoza podataka