Tehno

Zakoračite u budućnost uz novu S10 generaciju Samsung Galaxy mobitela

PROMO

Za sve one koji žele više prostora na svojim mobitelima, uređaj koji ih prati od jutra do mraka bez punjenja, a još k tomu nudi gamersko iskustvo kad požele odmor uz omiljenu igru, odabir između tri nova Samsung mobilna uređaja neće biti lak.

Uz bilo koji od njih lako je biti korak ispred, a za samo 175 kn mjesečno uz tarifu RASPALI s BEZBROJ GB i zakoračiti u budućnost neograničenog komuniciranja.

Novi Samsung Galaxy mobiteli S10e, S10 i S10+ dostupni su u tri veličine, a zahvaljujući Infinity-O Dynamic AMOLED zaslonu nove generacije pružaju nevjerojatno stvarne boje i kontrast čak i u mraku, istovremeno olakšavajući pregled za vrijeme jarkog dnevnog svjetla. Ovaj jedinstveni zaslon ublažava štetnu plavu svjetlost za 42 %, što rezultira manjim naprezanjem očiju nakon cjelodnevnog gledanja u ekran ili igranja igara do kasno u noć, a zahvaljujući tome što se ekran proteže od ruba do ruba ništa ne ometa zadovoljstvo gledanja.

Bežično punjenje omogućuje punjenje baterije drugih uređaja, primjerice mobitela ili pametnih satova. Ne treba brinuti o trajanju baterije jer 24-satna inteligentna baterija omogućava rad cijeli dan. Galaxy S10e, S10 i S10+ uče dnevne rutine korisnika i uzorke korištenja, pa isključuju aplikacije koje se ne koriste. Samsungova kamera nove generacije, točnije njih pet, omogućuju profesionalno snimanje čak i amaterima, danju ili noću. Uz to, moćni procesor automatski kombinira više slika istog trenutka pri slabom osvjetljenju u jednu sjajnu fotografiju.

Galaxy S10e, S10 i S10+ imaju poboljšan interni prostor za pohranu do 1 TB, uz mogućnost dodavanja microSD kartice od 512 GB za nevjerojatnih 1,5 TB prostora za pohranu, zahvaljujući čemu više ne treba brisati stvari zato što nema prostora, nego zato što više nisu potrebne. Baterija je 25 posto jača od prošlogodišnje, a snažan procesor garantira besprijekorno gaming iskustvo bez obzira o kojoj se igri radi.