Novosti

Sudjeluj u PayProtect nagradnoj igri!

Nagradna igra

U razdoblju od 13.11. do 12.12.2023. godine uspješno završi barem jednu PayProtect transakciju i sudjeluj u nagradnoj igri!

Ako si registrirani korisnik Njuškala s prebivalištem u Republici Hrvatskoj i stariji si od 18 (osamnaest) godina, ovo je idealna prilika da, ako već nisi, isprobaš našu uslugu za sigurno trgovanje – PayProtect.

U razdoblju trajanja nagradne igre uspješno ostvari barem jednu kupovinu koristeći uslugu PayProtect. Uspješno završena transakcija znači da je tebi kupljeni predmet uspješno isporučen te je prodavaču uplaćen novac.

U nagradnoj igri možeš sudjelovati samo s jednim korisničkim računom, a prijaviti se možeš putem pop-upa na Njuškalo sučelju nakon slanja inicijalne ponude. U bubanj ulaze sve završene PayProtect transakcije, što znači da sudjelovati možeš s jednom ili više završenih kupnji.

Nagrade koje možeš osvojiti su:

  • 1x Bergamont E-revox 4 električni bicikl
  • 1x Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
  • 1x voucher za Earthbound™Eco sneakers u vrijednosti od 300 eura

Detaljna pravila nagradne igre pogledaj na linku.

Što je PayProtect?

PayProtect je usluga za brzo, jednostavno i sigurno trgovanje na Njuškalu gdje kupce spajamo s provjerenim prodavačima te im osiguravamo povrat novca ako kupljeni predmet nije do kupca stigao u stanju u kakvom je oglašen. Dostava i zaštita kupca su sastavni dio usluge te su iznosi za svaku stavku jasno izraženi na svakom detaljnom prikazu oglasa. Mi ne vjerujemo u sitni print 🙂

Kako koristiti PayProtect?

Oglase koji imaju PayProtect uslugu možeš jednostavno filtrirati klikom na „Samo oglasi s PayProtect uslugom“.

Želiš kupiti? Klikni na Pošalji ponudu i unesi prijedlog cijene, a troškovi zaštite i dostave bit će ti odmah navedeni. Usluga PayProtecta ovisi o cijeni predmeta koji se prodaje i kreće se od 1,06€ do 39,82€ (8,00 do 300,00 kuna).

Trenutno je aktivna i promocija na cijenu dostave te dostava iznosi samo 0,90€!

Ako nađeš oglas bez PayProtecta u kategoriji u kojoj je inače dostupan, možeš zatražiti prodavača da ga uključi – za njega je to posve besplatno!

Kad prodavač prihvati tvoju ponudu, jednostavno plati putem interneta. Zahvaljujući PayProtectu, tvoj novac čuva se na sigurnom sve do isporuke paketa!

Kad stigne, pažljivo provjeri kupljeni predmet. Ako je sve u redu, potvrdi klikom na “Pošiljka odgovara oglasu” kako bi prodavač mogao dobiti novac.

Ostavljanje ocjene i osvrta? Uveli smo i tu funkcionalnost 🙂

Uz dosadašnju mogućnost ocjenjivanja, kupci od sada mogu ostaviti i recenziju, odnosno osvrt na kupnju, nakon uspješno završene PayProtect transakcije.

Saznaj više na linku.