Novosti

KEKSpresno plaćanje na Njuškalu

NADOPLATA SALDA

Kada oglašavaš na Njuškalu, Saldo predstavlja tvoj virtualni novčanik koji ti omogućuje da, pomoću jedne uplate sredstava, njima raspolažeš u svega nekoliko klikova.

Bilo da koristiš istaknute oglasne pozicije ili se oglašavaš u kategorijama gdje se oglašavanje naplaćuje, uplatom na Saldo ne moraš plaćati višestruke provizije, ispunjavati brojne formulare ni odlaziti u poštu, banku ili Finu – dovoljna je jedna uplata sredstava, a kupnje koje slijede aktiviraju se jednim klikom.

Korištenje Salda vrlo je jednostavno – svaki put kad imaš dovoljno sredstava, prilikom kupnje dovoljno je kliknuti “Aktiviraj” i sredstva sa Salda automatski su iskorištena za kupnju.

Ako nemaš sredstava na Saldu, možeš ih uplatiti putem kreditne kartice, opće uplatnice ili internet bankarstvom, prepaid bonovima, SMS porukom ili putem najbržeg i najjednostavnijeg načina – KEKS Payom!

KEKS Pay novi je način plaćanja na Njuškalu koji ti omogućava da svoj Saldo nadoplatiš brzo i bez naknada. Ako koristiš Njuškalo na mobilnom telefonu, nakon unosa iznosa koji želiš uplatiti preusmjeravamo te u KEKS Pay aplikaciju gdje izvršavaš plaćanje. Za uplate putem desktop sučelja generira se QR kod koji trebaš skenirati unutar svoje KEKS Pay aplikacije i zatim potvrditi plaćanje.

Sredstva su vidljiva na tvom Saldu dok kažeš KEKS!