Auto moto

Zgrabite jedini Aston Martin na Njuškalu

LUKSUZNI AUTOMOBILI

Da, dobro ste pročitali. Unutar goleme baze na Njuškalu koja broji više od 300 tisuća oglasa za prodaju u Auto Moto kategoriji, samo je jedan Aston Martin. Omiljeno britansko vozilo najslavnijeg tajnog agenta na svijetu Jamesa Bonda i tiha patnja brojnih ljubitelja skupocjenih automobila može biti vaš za "sitnicu" od 100 tisuća eura.

Riječ je o modelu V8 Vantage, koji se proizvodi od 2005. godine, a ujedno je i najmanji moderni sportski automobil koji je od daleke 1913. godine, kada je Aston Martin osnovan, izašao iz njihove tvornice. Ne treba niti spominjati da je odmah pokupio simpatije mnogih te da su se za njegovim volanom našle i brojne zvijezde poput glumice Denise Richards i repera Ice T.-ja, a nešto stariju verziju, točnije V8 Vantage Volante, vozi i slavna “Žena mačka” Halle Berry.

Aston Martin V8 Vantage koji se može kupiti na Njuškalu, iako proizveden 2006. godine, dodatno je uređen pa ima i veću snagu od svog nasljednika iz 2008. godine, kada su u tvornici dodatno poradili na jačini motora, zapremnini i mjenjaču. Iako prvenstveno stvoren za velike brzine, sigurni smo da bi vas ovaj automobil očarao i udobnošću te sigurnosnim značajkama koje iz Aston Martina vole istaknuti. Ne čudi stoga što njihove automobile često voze (ili se u njima voze) i članovi britanske kraljevske obitelji.

aston-collage

Jasno je da si ovaj limeni luksuz na kotačima ne može priuštiti svatko, no za ljubitelje kvalitetnih brzih automobila i drugi proizvođači nude zanimljive modele koji će utažiti žeđ za (dozvoljenom!) brzinom i modernim dizajnom. Primjerice, Nijemce BMW M6 na Njuškalu možete naći po cijenama od 40 tisuća eura na više, a tu su i razne serije popularnog automobila Porsche 911 po cijenama od 20 tisuća eura na više.