Auto moto

TotalEnergies i Inter Cars svečano otvorili prvi kobrendirani servis u Hrvatskoj

PROMO

U skladu s nedavno najavljenim proširenjem suradnje između kompanije Inter Cars Hrvatska i predstavništva multi-energetske kompanije TotalEnergies na tržištu Hrvatske, u Zelini je službeno otvoren prvi kobrendirani servis, „Ze-Tra“.

Nova vizualna obilježja predstavljaju, ne samo odraz partnerstva dviju kompanija, već i sigurnost za krajnje korisnike u servisne usluge međunarodno prepoznatih „Q-Service“ centara, kao i u originalna visokokvalitetna ulja, tekućine i maziva za motorna vozila pod brendom TotalEnergies. S tim u vezi, korisnima je dostupan širok spektar servisnih usluga od održavanja i dijagnostike do vulkanizacije i popravka, uz asortiman prepoznatljivih Quartz ulja za zaštitu svih dijelova motora.

Povodom svečanog otvaranja, prisutnima se obratio Thierry Gourault, izvršni potpredsjednik za južnu i istočnu Europu u odjelu kompanije TotalEnergies za marketing i usluge: „Direktno prisustvo na tržištu Hrvatske u proteklih 5 godina pomoglo nam je da bolje razumijemo potrebe naših korisnika. Ako na to dodamo potencijal tržišta i sve veću potražnju za kvalitetnim proizvodima jednako kao i za uslugama, uvjereni smo da će naš zajednički projekt s kompanijom Inter Cars značajno unaprijediti sveukupno korisničko iskustvo.“

U nastavku projekta, u Čakovcu je tijekom rujna otvoren i drugi kobrendirani servis, „ASC Čakovec“.

„Q-Service“ je dio međunarodnog „Quality Service“ koncepta i najveći lanac nezavisnih servisa u Hrvatskoj koji korisnicima nudi najprihvatljiviju alternativu ovlaštenoj servisnoj mreži, poštujući sve proizvođače vozila, njihove norme i standarde. U Hrvatskoj trenutno broji 80 registriranih servisnih centara, dok ih na području Europe ima 1.500.

Kroz partnerstva sa servisima, kompanija TotalEnergies nastoji pratiti potrebe tržišta kako bi na što bolji način prilagodila ponudu proizvoda i usluga te nastavila s investicijama u ovom strateški važnom poslovnom okruženju. Pored formiranja mreže kobrendiranih servisa s kompanijom InterCars, TotalEnergis nastavlja s radom na širenju vlastitog servisnog koncepta, koji samo u Hrvatskoj trenutno broji osam nezavisnih servisa, četiri automobilska i četiri kamionska.

*** 

O kompaniji TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o.

TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o. je predstavništvo multi-energetske kompanije TotalEnergies u Hrvatskoj. Na ovom tržištu posluje od 2017. godine i jedini je ovlašteni uvoznik za TotalEnergies i Elf ulja i maziva.

O Odjelu kompanije TotalEnergies za marketing i usluge

Poslovni segment kompanije TotalEnergies za marketing i usluge svojim krajnjim i poslovnim korisnicima nudi širok spektar energetskih proizvoda i usluga – proizvode od nafte i naftnih derivata, biogoriva, punjenje za električna vozila i srodne usluge, plin za cestovni i pomorski prijevoz – kako bi ih podržao u njihovoj mobilnosti i pomogao smanjenju ugljičnog otiska. Preko 8 milijuna korisnika svakodnevno posjeti 16.000 naših benzinskih crpki širom svijeta. Kao četvrti proizvođač maziva u svijetu, kreiramo i plasiramo proizvode visokih performansi za automobilski, industrijski i pomorski sektor. A da bismo pružili najbolji odgovor na potrebe naših B2B klijenata, konstantno razvijamo svoje prodajne snage, međunarodnu logističku mrežu i raznovrsnu ponudu. Poslujemo u 110 zemalja, gdje svaki od naših 31.000 zaposlenika stoji na usluzi svim našim klijentima i kupcima.

O kompaniji TotalEnergies

TotalEnergies je globalna mullti-energetska kompanija koja proizvodi i plasira na tržište različite vrste energije: naftu, biogoriva, prirodni i ekološki plin, energiju dobivenu iz obnovljivih izvora i električnu energiju. Svih 105.000 zaposlenih u našoj kompaniji posvećeni su energiji koja je sve pristupačnija, čišća, pouzdanija i dostupnija što većem broju ljudi. Kompanija TotalEnergies, aktivna u više od 130 zemalja, u središte svojih projekata i poslovanja stavlja održivi razvoj u svim njegovim dimenzijama kako bi doprinijela dobrobiti ljudi.