Auto moto

Od sada možete njuškati i posve nove automobile!

NOVO NA NJUŠKALU

Njuškalo je najveće online tržište automobila. U našu Auto Moto kategoriju mjesečno se uparkrira više od 700 tisuća posjetitelja, koji prodaju, kupuju ili se jednostavno informiraju o aktualnoj ponudi automobila. Kako bismo im pružili još kvalitetnije korisničko iskustvo i ponudili još više relevantnog sadržaja, formirali smo podkategoriju „Novi automobili“, u kojoj naši posjetitelji po prvi put mogu pretraživati isključivo nova vozila u prodaji.

Osvježena naslovnica kategorije Auto Moto

U novoj podkategoriji oglašeni su samo posve novi automobili. Dakle, oni koji do sada nisu registrirani i proizvedeni su u tekućoj ili prošloj godini. Kako bi potencijalni kupci sve relevantne informacije za nove automobile po prvi put mogli dobiti na jednom mjestu, Njuškalo je prije lansiranja osigurao i brojna dodatna opisna polja prilikom predaje oglasa, a koja se sada mogu popuniti i prilikom predaje rabljenih vozila.

Lista oglasa u podkategoriji Novi automobili

Broj sjedala, potrošnja goriva (l/100 km), maksimalna emisija CO2 (g/km), ekološka kategorija vozila, LED svjetka, senzori, krovna kutija te karakteristike udobnosti poput parkirnih kamera i grijanih sjedala sada se mogu vidjeti u istaknutim poljima uz oglas. Osim same prezentacije oglasa u Auto Moto kategoriji, korisnicima je sada lakše i pretraživanje.

Detaljni prikaz oglasa novog vozila

Kako bi im se u listi traženih oglasa pojavili što kvalitetniji rezultati, korisnici sada mogu suziti izbor prema, primjerice, boji, broju vrata, broju sjedala, obliku karoserije, potrošnji goriva, vrsti pogona pa čak i načinu plaćanja. Za potpuniju i točniju pretragu uveli smo i prikazivanje sličnih oglasa , gdje će se korisniku pojaviti oglašeni novi ili rabljeni automobili istog oblika karoserije i približne cijene, s odstupanjem oko 5 posto.

Prikaz sličnih oglasa prema traženim karakteristikama

S oglasima novih automobila Njuškalo je zaokružio ponudu Auto Moto kategorije, čime postaje nezaobilazna virtualna stanica i za one kupce koji nemaju želju za kupnjom rabljenog automobila već žele prvi sjesti u svog limenog ljubimca. Novi automobili i poboljšanja u pretraživanju su, valja napomenuti, tek prvi korak u  unaprijeđenju jedne od najposjećenijih kategorija na Njuškalu, u kojoj korisnike u budućnosti očekuje još pregršt kvalitetnog i relevantnog sadržaja, poput detaljnih opisa i karakteristika pojedinačnog modela vozila, profesionalnih recenzija i slično.