Novosti

Zdravlje je na prvom mjestu!

#ostajemdoma

Svakodnevno brinemo za nesmetano trgovanje svih članova naše velike Njuškalo zajednice, a ovih dana posebno brinemo i za vaše te zdravlje vaših najmilijih.

Dok njuškate oglase, preporučujemo da to činite iz udobnosti vašeg kauča, ne napuštajući dom ukoliko to zaista nije nužno i da se držite svih aktualnih preporuka, među kojima su:

  • Redovito pranje i dezinficiranje ruku te općenito održavanje higijene
  • Redovito čišćenje i dezinfekcija radnih površina i provjetravanje prostora
  • Izbjegavanje bliskog kontakta, osobito s najranjivijim skupinama (naši stariji sugrađani, kronični bolesnici, osobe s akutnom prehladom ili respiratornim problemima)
  • Izbjegavanje nepotrebnog izlaženja iz kuće, većeg druženja i boravka u prostorijama s više ljudi
  • Korištenje papirnatih maramica ili lakta za kihanje ili kašljanje, posebice u javnosti ili u nazočnosti drugih osoba

Svjesni ozbiljnosti posljedica širenja korona virusa COVID-19, Njuškalov tim također se drži ovih uputa i čini sve što je u mogućnosti svakog pojedinca kako bismo zajedničkim snagama osigurali zdravlje i sigurnost našeg društva.

Svi naši djelatnici do daljnjega rade od kuće, osigurali smo im svu potrebnu opremu kako bi za vas nastavili s nesmetanim radom Njuškala i zahvaljujemo im što sve funkcionira jednako kao da smo u  uredu. Upravo zato smo za sva vaša pitanja i pomoć, kao i uvijek, dostupni putem telefona, e-maila i Facebooka od 8 do 20 sati svaki dan!

Ne izlazite iz kuće ukoliko nije potrebno i držite se svih aktualnih preporuka HZJZ-a.

Zajedno smo jači,

Vaš Njuškalo tim

Njušim li ja to tvoj komentar?