Novosti

Zabrana prodaje medicinskih maski na Njuškalu

#ostanidoma

Kao najveći hrvatski marketplace, 20. ožujka donijeli smo odluku o brisanju svih oglasa za prodaju medicinskih maski i privremenoj zabrani predaje novih.

U tijeku epidemije korona virusa COVID-19 naša je dužnost osigurati zdravlje svakog pojedinca, ali i spriječiti mogućnost nesavjesne prodaje specifične medicinske opreme za kojom je ovih dana porasla potražnja.

Svi do sada predani oglasi medicinskih maski izbrisani su, a novopredani oglasi medicinskih maski za prodaju na Njuškalu neće biti objavljeni.

Ovaj posao uvelike nam olakšavaju automatizirani procesi pomoću kojih puno brže detektiramo zahtjev za predaju spornih oglasa i odmah onemogućuju njihovo objavljivanje.

Također, tu je i ručna kontrola oglasa koju svakodnevno vrše naši agenti korisničke podrške pa je mogućnost objave oglasa, za nesavjesne prodavače koji se ne žele držati ove zabrane, svedena na minimum.

Brinemo za vašu sigurnost i poduzimamo sve što je u našoj moći kako bismo vam u ovim danima osigurali nesmetanu i sigurnu kupnju svega ostaloga, bez napuštanja doma.