Novosti

Više od pola milijuna korisnika njuška kataloge i akcije!

NAJVEĆA PLATFORMA

Da se planirana i pametna kupnja itekako isplati, potvrđuju korisnici Njuškalo popusta i kataloga, platforme kojom se danas, prema podacima Gemiusa iz prosinca 2019. godine, služi čak 501 404 korisnika!

Njuškalo popusti i katalozi, najveća online baza aktivnih trgovačkih kataloga, dostupni su u web verziji kao kategorija na Njuškalu, a tu je i mobilna aplikacija Njuškalo Popusti, koja broji više od 150 tisuća preuzimanja (Google Play i Apple store).

Listanje akcijskih kataloga svih trgovaca nikad nije bilo jednostavnije! S više od 9500 ulistanih kataloga dosad, Njuškalo popusti i katalozi najveća su online distribucija trgovačkih kataloga te su svakom kupcu u svakom trenutku dostupni svi katalozi s važećim akcijskim cijenama u najpoznatijim trgovinama i trgovačkim lancima.

Platforma, uz aktualne kataloge, nudi i servisne informacije svih trgovaca, mogućnost aktiviranja obavijesti za željene predmete na akciji, sastavljanje personalizirane liste za kupnju i brojne druge mogućnosti.

Bilo da ste u prolazu ili idete u planiranu kupnju namirnica ili drugih potrepština, Njuškalo popusti i katalozi uvijek su u vašem džepu te vas samo nekoliko klikova dijeli od najpovoljnijih cijena artikala koje tražite.

Akcije se osvježavaju svakodnevno, kako na stranici tako i u aplikaciji, koja pomoću geolokacijskih značajki otkriva najbližu trgovinu u kojoj je željeni proizvod na akciji te tako, osim novca, može štedjeti i dragocjeno vrijeme!

Ako ste trgovac, javite nam se i osigurajte da vaše kataloge i akcijske cijene vidi više od pola milijuna potencijalnih kupaca!