Novosti

Novi proizvodi za još jednostavnije trgovanje!

#zajednojelakše

Trenutna situacija u čitavom svijetu utjecala je i na našu zajednicu. Promijenio se način na koji komuniciramo, trgujemo, radimo, brinemo jedni o drugima… Ipak, naučili smo i da svatko od nas sigurno može učiniti nešto za druge. Zato smo svo svoje vrijeme, znanje i energiju usmjerili na osmišljavanje mjera i alata pomoću koji ćete lakše, brže i sigurnije trgovati.

  1. Označi mogućnost video poziva!

Ne trebaš se odmah nalaziti ako želiš pokazati stan ili auto za prodaju. Jednostavno označi novu mogućnost razgledavanja video pozivom prilikom predaje oglasa i kupci će te nazvati putem WhatsAppa, Vibera, FaceTimea ili druge aplikacije kojom se služiš! Ako pak kupuješ stan ili auto, također ga možeš pretraživati po ovoj mogućnosti! Izmijeni sve važne informacije video pozivom!

  1. Koristi Njuškalo dostavu!

Sada možeš jednostavno vidjeti koje predmete možeš naručiti na svoju adresu! Kad pretražuješ klikni „Moguća dostava“ i u rezultatima pojavit će ti se samo oni predmeti koji mogu biti dostavljeni na tvoj kućni prag! Ako prodaješ, daj svima do znanja da ćeš sigurno dostaviti predmet na željenu adresu. Koristi Njuškalovu dostavu i trguj još jednostavnije!

  1. Odmah provjeri raspoloživost!

Za predmete koje prodavač kao trgovac nudi u većem broju sada možeš odmah provjeriti raspoloživost i saznati kad ti može stići na adresu! Klikom na „Dostupno odmah“, „U dolasku“ ili „Moguće naručiti“ kod pretraživanja u rezultatima će ti se izlistati točan status traženog predmeta!

  1. Direktna poveznica na webshop!

Predmete koje prodavač inače nudi putem svog webshopa, sada možeš direktno naručiti putem Njuškala! Ako je predmet u webshopu dostupan, klikom na poveznicu možeš ga odmah kupiti na samoj stranici prodavača.