Novosti

Više nikad ne morate propustiti omiljeni proizvod na akciji

PAMETNA KUPNJA

Želiš kupovati po najpovoljnijim cijenama i biti uvijek u tijeku s popustima, akcijama i sniženjima na svoje omiljene proizvode? Ništa lakše! - Njuškalo je za tebe osmislio jednu sjajnu aplikaciju koja će ti pomoći da uštediš i optimalno rasporediš svoj kućni budžet.

Aplikacija Njuškalo Popusti omogućava ti da na svom pametnom telefonu, gdje god da se nalaziš, brzo i jednostavno dođeš do svih važnih i korisnih informacija prije nego se upustiš u kupnju bilo kojeg proizvoda. S obzirom na to da znamo da veliki broj korisnika pametnih telefona internet, osim za komunikaciju, koristi za pretraživanje proizvoda i cijena, ali i direktnu kupovinu, razvili smo ovu aplikaciju da bismo tvoje iskustvo kupovine učinili još lakšim i efikasnijim.

Svima nam se barem jednom u životu dogodilo da u nekoj prodavaonici obavimo kupnju, a već sutra, slučajno u prolazu, gledajući u izlog neke druge trgovine, otkrijemo da smo mogli proći i bolje. S aplikacijom Njuškalo Popusti takvim frustracijama došao je kraj jer pomoću nje na svom ćeš pametnom telefonu u samo nekoliko klikova dobiti pristup najvećoj objedinjenoj ponudi svih akcija, popusta i kataloga na tržištu. Tamo ćeš, također, pronaći popis svih osnovnih informacija te popis poslovnica i adresa trgovina i trgovačkih lanaca što će ti bitno olakšati pretragu i uštedjeti mnogo vremena. Nema više iscrpljujućeg lutanja od trgovine do trgovine u potrazi za najpovoljnijim cijenama i ponudama, jer aplikacija Njuškalo Popusti sve te informacije u sekundi će izlistati na ekranu pametnog telefona.

Osim informacija o proizvodima, trgovinama i akcijama, uključivanjem lokacije na svom pametnom telefonu, možeš brzo i jednostavno u svakom trenutku znati gdje je najbliži traženi proizvod na akciji te tako obaviti pametnu kupnju po najboljoj mogućoj cijeni i s minimalnim utroškom vremena.

Naša aplikacija Njuškalo Popusti informacije o akcijama, popustima i sniženjima ažurira svakodnevno tako da možeš biti siguran/na da po svoj proizvod zaista odlaziš na najisplativije mjesto. Aplikacija je iznimno laka za korištenje, a opcije omogućavaju i personalizirani sadržaj, zbog kojeg češ u moru informacija lako pronaći upravo ono što posebno zanima baš tebe. Primaj obavijesti o svojim omiljenim proizvodima na akciji i to čim se pojave u tvojoj blizini, te tako osiguraj najbolju priliku za kupnju.

Aktiviraj još danas aplikaciju Njuškalo Popusti za iOS i Android uređaje i postani jedan od 11 000 njuškalovih korisnika koji znaju da zbog naše aplikacije na kraju mjeseca imaju više kuna u džepu!