Novosti

Na drugi kraj svijeta u nekoliko klikova

NAJPOVOLJNIJI SMJEŠTAJ

Bez obzira planiraš li putovanje duže vrijeme ili si se na brzinu, spontano odlučio/la na bijeg iz rutine, pakiranje kofera za neku novu, uzbudljivu avanturu sigurno ti uvijek donosi uzbuđenje i radost koja se teško s ičim može mjeriti! Za većinu nas odmor i opuštanje često podrazumijeva odlazak na neko drugo mjesto koje, bez obzira da li je blizu ili daleko od kuće, neće previše podsjećati na naš ustaljeni ritam i svakodnevne obaveze.

Odmarati se putujući, neovisno o tome da li je putovanje kraće ili duže, negdje daleko ili sasvim blizu doma, nešto je što svi priželjkujemo s radošću, a kada se jednom odlučiš na bijeg od svakodnevice tvoj Njuškalo je tu da ti pomogne i olakša planiranje te uzbudljive aktivnosti!

Mnogi od vas vjerojatno još ne znaju da osim kupovanja i prodavanja raznih predmeta preko Njuškalo oglasnika, na našoj stranici, također, možeš vrlo brzo i efikasno isplanirati putovanje, bez obzira ideš li negdje na vikend u lijepoj našoj ili na kakvo egzotično putovanje na Bali, Tajland ili afrički safari. Samo nekoliko klikova na stranici Njuškala ili našoj mobilnoj aplikaciji dovoljno je da dobiješ informaciju o najpovoljnijim smještajnim ponudama u više od 220 zemlja svijeta.

S Njuškalom  nećeš morati gubiti puno vremena i živaca pretražujući stotine internetskih stranica s ponudama hotela, jer naš jedinstveni model pretrage izlistava najpovoljnije ponude dostupnih smještajnih jedinica i to sve na jednom mjestu, jednostavno i pregledno. Samo jednom jedinom pretragom dobiti ćeš uvid u sve hotele i cijene prema traženim parametrima unutar jedinstvene svjetske baze, koja broji više od 5 milijuna ponuda. Njuškalo će za vas pronaći najbolju dostupnu ponudu, uključujući i smještajne pakete s popustima do čak 80 posto.

Pretraživanje i direktna rezervacija smještajnih jedinica poput hotela, hostela, soba i apartmana u destinacijama diljem svijeta putem pretraživača na Njuškalo portalu iznimno je brzo i jednostavno. U pretraživač upiši naziv destinacije, željeni period boravka i broj osoba za koje tražite smještaj i klikni Traži. Već sljedeće sekunde na ekranu će se pojaviti najbolje ponude iz tvoje pretrage. Naravno, ako pretragu želiš suziti, za tebe smo kreirali filtere koji će olakšati i ubrzati tvoju potragu za idealnim smještajem.

Smještajne jedinice možeš filtrirati prema broju zvjezdica, cjenovnom rangu, vrsti objekta, ocjenama gostiju i brojnim posebnim značajkama. Posebne značajke odnose se na to da li objekt ima bazen, wi-fi, teretanu, 24-satnu recepciju, parkiralište itd. Također, možeš pretraživati smještajne jedinice i prema određenim temama poput : Romantika, Povijesno, Sport i razonoda, Luksuz itd. Njuškalov pretraživač olakšat će ti posao i time što ti omogućava sortiranje i prikaz prema tvojim prioritetima. Smještajne jedinice možeš izlistati prema visini kategorije, tj. broju zvjezdica, udaljenosti od odabrane lokacije, cijeni ili ocjenama drugih korisnika. Tako će se na vrhu listi prikazati ono što te najviše zanima i što je tvoj prioritet pri odabiru. Potencijalne odabire, također, možeš vidjeti i na mapi koja ti je dostupna na stranici pretrage.

A kada izabereš gdje ćeš spavati i boraviti tijekom svog putovanja, preko našeg portala, u samo par koraka, možeš direktno bukirati željeni smještaj i tako završiti cijeli proces na samo jednom, jedinom mjestu. Nakon toga predstoji ti još samo dočekati željeni datum, strpati stvari u kofer i krenuti ususret odmoru, avanturi i opuštanju. Nadamo se da ćeš putovati što češće i na što zanimljivija mjesta, a kada se na to odlučiš tvoj Njuškalo je tu za tebe da ti maksimalno pomogne u planiranju! Sretan put!