Novosti

Njuškalo Porukom odmah saznaj sve što te o predmetu zanima

SIGURNIJE DOPISIVANJE

Bez obzira da li na Njuškalu prodaješ ili kupuješ, način komunikacije i kanali kojima se komunikacija odvija vrlo je bitna stavka u cijelom procesu. Već smo ranije na našem blogu pisali o tome koliko je važno komunicirati jasno, pristojno i profesionalno, bez obzira da li se razmjena informacija odvija putem poruka, emaila ili telefonskog poziva.

Naše iskustvo pokazalo je da kupci najviše vole imati mogućnost da nazovu prodavača na telefon ili mobitel jer kroz tu vrstu direktnog kontakta u realnom vremenu mogu najbrže i najjednostavnije doći do željenih informacija. Međutim, to ponekad, iz različitih razloga, nije moguće baš u svakom trenutku, pa umjesto razgovora mobitelom ili telefonom, posao brzo treba obaviti putem pisane komunikacije.

Ako si registrirani korisnik/ca, na svom Njuškalo profilu uvijek imaš mogućnost uz broj telefona ostaviti i svoju email adresu. Međutim, najbrži, najjednostavniji i što je najvažnije najsigurniji način komunikacije je razmjena poruka kroz Njuškalovu opciju Poruke. Ako si zainteresiran/a za kupnju nekog predmeta, na konkretnom oglasu, ispod fotografija i podataka o korisniku, nalazi se link „Kontaktiraj oglašivača“. Kada klikneš na link na sučelju će se otvoriti prostor za ispisivanje poruke koju oglašivač prima u svoj inbox gotovo istog trenutka kad poruku pošalješ.

Ovaj način komunikacije ima brojne prednosti pred emailom. Dopisivanje se odvija brže jer nema potrebe za otvaranjem novog tuba na sučelju mobitela ili kompjutera da bi pristupili svom emailu, već se sve odvija na jednom mjestu, unutar stranice Njuškala. Kada šalješ email uvijek postoji mogućnost da će poruka završiti u spamu ili je primatelj neće primijetiti u moru drugih emailova koje dnevno prima. Tu opasnost svakako češ zaobići ako koristiš opciju Njuškalo Poruke, jer je tako sva tvoja komunikacija vezana za neki oglas objedinjena na jednom mjestu, što komunikaciju čini preglednijom i samim time bržom i lakšom.

Ako koristiš Njuškalovu aplikaciju za pametne telefone opcija push notifikacije omogućava ti da dobiješ obavijest o tome da imaš poruku u Njuškalo inboxu, pa ne moraš svako malo provjeravati svoj email. Primljene i poslane poruke, možeš sortirati po želji, brisati one koje ti više ne trebaju, označiti one koje su ti bitne te pretraživati i arhivirati po potrebi. Sve su te opcije potpuno besplatne i kreirane da bi ti olakšale i ubrzale sve aktivnosti vezane za kupnju ili prodaju na Njuškalu.

I za kraj, ali ne i najmanje bitno, korištenje Njuškalovih poruka svakako doprinosi sigurnosti poslovanja, jer u slučaju pokušaja prevare, sva komunikacija ostaje arhivirana u tvom pretincu unutar Moje Njuškalo računa, što potencijalnim prevarantima nikako ne ide na ruku.

Njušim li ja to tvoj komentar?