Novosti

Uz nove podkategorije, još brže prodajte i kupite dječju robicu

DODATNE MOGUĆNOSTI

Tek što ste im kupili novu trenirku, tenisice, košulju ili neki drugi komad odjeće, vaša su ga djeca odjenula nekoliko puta i – prerasla! Da kupnja odjeće za djecu upravo zbog brzog prerastanja može biti teška stavka kućnog budžeta, roditelji to dobro znaju.  

Mnogi će se, stoga, složiti s mišlju da nije potrebno baš uvijek kupiti posve novu odjeću koja, osim što je često i vrlo skupa, niti ne stigne dati svoj puni potencijal u nošenju s obzirom da ubrzo postaje kratka, uska ili se više ne može zakopčati.

haljine

Kupnja i prodaja rabljene dječje odjeće odličan je izbor za obitelji koje žele po povoljnim i izuzetno prihvatljivim cijenama najmlađim članovima redovito obnavljati garderobu, a istovremeno na praktičan se način „riješiti“ svega što su im djeca za tren oka prerasla.

Košulje, tajice, jakne i kaputi…

Njuškalo je ovoj potrebi već nekoliko puta doskočio otvaranjem novih podkategorija, kako bi se kupci i prodavatelji dječje odjeće što jednostavnije snalazili u „moru“ oglasa, a proteklih smo dana otvorili još nekoliko njih.  Uz već postojeće, tako se sada tu nalaze i zasebne podkategorije za dječje košulje, tajice, jakne i kapute, haljine i suknje.

kosulje

Prilikom upisa ključne riječi u pretragu dječje odjeće, moguće je stoga označiti isključivu podkategoriju u kojoj želite pretraživati, primjerice košulje samo za dječji uzrast, kako bi vam pretraga donijela što precizniju listu oglasa.

Ukoliko prodajete dječju odjeću, svakako pazite da svoje detaljno opisane oglase sa fotografijama smjestite u prigodnu podkategoriju, kako bi se krpice vaših mališana što prije našle u konkretnim pretragama pa tako i u ormarima svojih budućih malih vlasnika.