Novosti

Na skijanje iz snova u samo nekoliko klikova

NOVA PODKATEGORIJA

Ljubitelji najpopularnije snježne radosti na svijetu – skijanja u planinama, više ne moraju trošiti vrijeme na usporedbe cijena omiljenih zimskih destinacija, istraživanje najpovoljnijeg smještaja i kvalitete staza te, na koncu, proces rezervacije i uplate za zimsko veselje.

Sve je to sada dostupno na Njuškalu, u novoj podkategoriji „Skijanje i odmor u planinama“ unutar „Turizma“. Uoči početka nove uzbudljive skijaške sezone, odlučili smo pružiti najpovoljniji izbor i rezervaciju smještaja i skijaških paketa na više od 300 popularnih europskih destinacija! Uz Njuškalovu pomoć sada se možete informirati o svim važnim detaljima skijaških ponuda u Austriji, Italiji, Švicarskoj, Njemačkoj, Sloveniji, Španjolskoj, Andori i Francuskoj te jednostavnim procesom rezervacije na vrijeme osigurati odličan zimski provod za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

Sustav pretrage i rezervacije skijanja na Njuškalu vrlo je jednostavan. Nakon odabira željene skijaške destinacije, datuma i broja putnika, pretraga će vam izlistati sve dostupne ponude smještaja u različitim objektima i po različitim cijenama, ali i drugim karakteristikama važnima za skijaše. Tako, primjerice, možete poredati prijedloge smještaja po udaljenosti do skijališta, do ski-busa ili do wellnessa, ali i prema visini cijene i popularnosti.

Možete označiti i želite li da vam se izlistaju samo planinske kolibe, samo apartmani ili samo hoteli, a možete istovremeno pretraživati sve tipove smještaja pa se možda odlučite za neki koji isprva niste imali na umu i isprobate ove zimske sezone nešto novo. Budući da je riječ o najvećoj bazi popularnih europskih skijališta, sigurni smo da će se naći ponuda koja zadovoljava sve vaše kriterije i doživjeti vrhunsku ledenu avanturu.

Iako smo sigurni da ćete u narednim tjednima u novoj podkategoriji pretraživati upravo skijaške aranžmane kojih je najviše, važno je napomenuti kako će ona tijekom čitave godine donosi najbolje ponude za odmor u planinama općenito.  Ako i niste ljubitelj ove popularne zimske avanture koja iz godine u godinu broji sve više poklonika iz Hrvatske, svejedno možete uživati u putovanju koje će vam osigurati jedinstven odmor na svježem zraku i u okruženju koje ćete sigurno dugo pamtiti.

Koja je vaša omiljena destinacija za skijanje? Je li to Kronplatz, Nassfeld ili neko od posjećenih odredišta u Francuskoj?