Novosti

Kupuj i prodaj bilo kada i bilo gdje – sa svog mobitela!

NJUŠKALO APLIKACIJA

Želiš u bilo kojim okolnostima i u bilo kojem trenutku biti u mogućnosti unajmiti stan, staviti svoju nekretninu na tržište, kupiti sunčane naočale, snowboard ili prodati svoj stari ormar? Nema problema – tvoj Njuškalo je tu da ti to omogući i onda kad ti kompjuter ili laptop nisu pri ruci.

Za sve naše sadašnje i buduće korisnike razvili smo brzu i jednostavnu mobilnu aplikaciju pomoću koje je, u samo nekoliko koraka, moguće oglasiti prodaju ili pretražiti više od 800 000 postojećih, aktivnih oglasa. Bez obzira da li kupuješ ili prodaješ, ova jednostavna i pristupačna aplikacija pomoći će ti da brzo i sigurno obaviš posao. Jedino što moraš imati je pristup internetu, a aplikacija koju smo za tebe kreirali potpuno je besplatna. Olakšaj sebi život, postani već danas registrirani Njuškalov korisnik i pridruži se velikom broju Njuškalovaca koji svakodnevno koriste sve prednosti ove super funkcionalne aplikacije!

Čak i ako nemaš kompjuter ili laptop i nisi nikada ranije kreirao/la profil na Njuškalu – nema veze, ne brini! – jer sve to, još jednostavnije i brže, možeš uraditi putem Njuškalo aplikacije za tvoj mobilni uređaj. Kada se jednom registriraš svoj oglas možeš predati u tren oka, a na raspolaganju su ti i mnoge druge opcije, kreirane da ti maksimalno olakšaju sve ono zbog čega si tu. Osim samog predavanja i pretraživanja oglasa kroz aplikaciju možeš, na vrlo jednostavan način, kontrolirati sve aspekte svojih aktivnosti: spremati oglase koji ti se sviđaju, mijenjati svoje korisničke podatke, uplaćivati sredstva na saldo, kontrolirati svoje račune i promet, nazvati ili pisati prodavaču, koristiti opcije pozicioniranja svog oglasa, kontaktirati korisničku podršku itd. Naravno, tu su i opcije umetanja fotografija, pa ne moraš više gubiti vrijeme prebacujući ih iz mobitela u kompjuter. Samo ih prikači svom oglasu iz galerije mobitela ili još jednostavnije – fotografiraj predmet koji želiš oglasiti direktno iz aplikacije.

Kako koristiti Njuškalo aplikaciju

Kretanje kroz opcije aplikacije vrlo je jednostavno baš zato da bi ti olakšalo i ubrzalo sve aktivnosti koje na ovom mjestu želiš pokrenuti. Na samom vrhu početnog sučelja nalazi se tražilica u koju upisuješ traženi pojam ili šifru konkretnog oglasa ako je unaprijed znaš. Odmah ispod tražilice vidjet ćeš ponuđene kategorije, a klik na jednu od njih otvorit će sučelje s potkategorijama koje će ti pomoći da lakše i brže pronađeš predmet ili uslugu za koje si zainteresiran/na.

Na samom dnu početnog sučelja uz opciju Pretraga pronaći ćeš tubove Spremljeno, Predaj, Poruke i Moje Njuškalo. U kategoriji Spremljeno možeš čuvati oglase koji ti se sviđaju i uklanjati one od kojih si odustao/la. Pomoću tuba Predaj brzo češ i lako predati vlastiti oglas u bilo kojoj potkategoriji upisujući detaljne podatke i dodajući fotografije za svoj predmet ili uslugu koju nudiš. Pod tabom Poruke nalazi se sva prepiska koju si do sada vodio/la sa svojim kupcima ili prodavačima. Zadnji u redu tabova na početnoj stranici sučelja aplikacije je tab Moje Njuškalo. Kada klikneš na njega otvorit će ti se brojne opcije administriranja vlastitih oglasa, kontrole postavki aplikacije i kreiranja svog profila. Osim toga tu je i link na kontakt naše korisničke službe koja ti je uvijek na usluzi oko svih pitanja i nedoumica koje eventualno imaš.

Kao što ćeš i sam/a vidjeti, koristiti Njuškalo aplikaciju s lakoćom može baš svatko, i iako je naša aplikacija već sada sjajno prihvaćena (stalna pozicija među top 3 aplikacije u Google Play Storeu te top 2 u App Storeu, u kategorijama Lifestyle) mi ćemo svakim danom ustrajno raditi da unapređivanjem aplikacije tvoje korisničko iskustvo podignemo na još višu razinu.

Preuzmi Njuškalo aplikaciju za iOS ili Android još danas i nečeš požaliti – zaradi novac prodajom ili se razveseli kupnjom brže, lakše i sigurnije nego ikad!