Novosti

Njuškalo nosi QUDAL – medalju za vrhunsku kvalitetu

PERCEPCIJA KORISNIKA

Najnovije istraživanje kvalitete QUDAL pokazalo je da hrvatski korisnici interneta smatraju Njuškalo najkvalitetnijim internetskim oglasnikom u Hrvatskoj!

Istraživanje je mjerilo iskustvo, mišljenje i percepciju hrvatskih korisnika interneta od kojih se tražilo da navedu internetski oglasnik, koji po njihovom osobnom iskustvu nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu.

QUDAL-NJUSKALO-2013-CROATIAPitanja iz istraživanja su bila otvorenog tipa, što znači da ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori već su sami slobodno navodili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom. Ispitanicima je također napomenuto da ne odgovaraju na brzinu i da ne navode onaj internetski oglasnik koji im prvi padne na pamet ili koji se najviše reklamira. Uvjerljivo najveći broj ispitanika naveo je – “Njuskalo.hr”.

„Iznimno smo sretni i ponosni što su hvatski korisnici interneta prepoznali naš trud i nagradili Njuškalo ovakvim priznanjem. Ovo nam je potvrda da smo na dobrom putu i poticaj da budemo još bolji.“ – naglasio je Goran Rubčić, glavni izvršni direktor Njuškala.

Istraživanje QUDAL provela je putem web ankete švicarska kuća ICERTIAS. QUDAL mjeri zadovoljstvo kupaca po inovativnoj DEEPMA metodi u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ kojeg su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR). Medalja za kvalitetu QUDAL dodjeljuje se isključivo onim proizvodima i uslugama na tržištu koji potrošaču nude najveću razinu kvalitete. Cilj projekta je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru, jednako kao i na pravo građana na vrhunsku razinu kvalitete. Osim toga, QUDAL potrošačima omogućuje lakše snalaženje te lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.