Novosti

Nekoliko činjenica o glavnoj njuški među oglasnicima

KAKAV JE NJUŠKALOV TIM?

Njuškalo je najveće i najpopularnije hrvatsko online tržište koje svakodnevno spaja milijune prodavača i kupaca. Naša platforma omogućuje trgovanje između privatnih i poslovnih korisnika, a sve to putem sigurnog i za korisnika jednostavnog sustava. Svakog dana na Njuškalu se objavi oko 12.000 novih oglasa, a Njuškalovi posjetitelji se na stranicama zadržavaju prosječno 16 minuta po posjeti. Prošle, 2012. godine, Hrvati su na Njuškalu objavili ukupno 2.542.774 oglasa.

Njuškalo je osnovan 2007. godine u rujnu. Ono što je slijedilo bio je period iznimno brzog rasta – trebalo nam je svega šest mjeseci da se smjestimo među TOP 10 najposjećenijih hrvatskih internetskih stranica. Naši korisnici su brzo prepoznali prednosti naše platforme i nagradili nas svojim povjerenjem, što danas dokazuje brojka od 1.108.000 registriranih korisnika. Usmena predaja učinila je svoje pa tako kad god netko poželi nešto prodati ili iznajmiti, savjet koji dobije od prijatelja zvuči nekako ovako: «pa stavi to na Njuškalo, što čekaš

Naslovnica2

S druge strane, više od 750.000 aktivnih oglasa na Njuškalu garancija su da ćete pronaći ono što tražite, bio to proizvod ili usluga – od raritetnih Alan Ford stripova, preko kozmetičkih i drugih usluga, apartmana za ljetovanje pa sve do automobila, kuće ili stana.

Sjedište tvrtke Njuškalo d.o.o. je u Zagrebu, a tvrtku vodi Goran Rubčić, glavni izvršni direktor. Trenutno je u Njuškalu zaposleno oko 50 ljudi vođenih idejom da glavna njuška među oglasnicima uvijek bude izbor od povjerenja za sve ljude koji se žele povezati i trgovati.

Zašto smo se hvalili u ovom postu? Jer vam želimo prenijeti dijelić našeg ekosustava kako biste sada ili nekad u budućnosti prepoznali sebe u našem radu i poželjeli postati dijelom naše zajednice. Želite li nam se pridružiti, pošaljite nam svoj životopis i pismo namjere na posao@njuskalo.hr, uvijek smo u potrazi za stručnjacima koji imaju dovoljno znatiželje i ljubavi prema svom poslu. Veselimo se vašim javljanjima!

– Njuškalo tim