Novosti

Njuškalo ima novu kućicu!

RESPONZIVNI DIZAJN

Evo, da vas obavijestim, malo sam obnovio svoju kućicu, vaše omiljeno mjesto za trgovanje. Ušminkali smo detalje, ali ono što je još važnije - od sada je sve prilagođeno svim vašim uređajima: računalima, tabletima i pametnim telefonima. Više nas ne zanimaju rezolucije, postali smo dio online revolucije. Kakav sam ja stihoklepac!

Sigurno se pitate o čemu sad Njušakalo laje?

Ovako stvari stoje. Primijetio sam da vas sve više dolazi do mene preko mobitela pa su mi predložili da koristim tzv. responzivni dizajn. Naravno, prvo sam zarežao, nisam baš bio siguran da razumijem što to znači, ali onda su mi neki stručni ljudi objasnili o čemu je riječ. Od sada nije važno kako dolazite do mene, bitno mi je da dođete i da se osjećate ugodno. Prije sam morao paziti ima li netko tablet, pametni telefon ili nešto treće, sada vas samo lijepo ugostim, a tehnologija se sama prilagođava. Nemojte sad misliti da ja više ništa ne radim. Što mislite tko kontrolira tih silnih 11.000 novih oglasa svakog dana? Tko zatvori slike koje ste otvorili? Ima tu posla…

Možda ja to sve i ne mogu najbolje objasniti jer sam radio na tom s mojom bandom zadnjih osam mjeseci pa mi se sve čini logično i jasno. Zato sam odlučio da je vrijeme da i vi vidite o čemu ja pričam. Od subote, 14. prosinca 2013. svi možete isprobati kako sve to radi. Vidjet ćete, sve je brže, jednostavnije i, što je jako važno – štedljivije, a to znači da ćete manje trošit na mobilni internet. Ludo, zar ne?

Ove promjene su dio mog velikog plana (ne, neću se kandidirati za predsjednika), a taj je da Njuškalo uvijek ide naprijed i raste te želi da svi vi budete jako zadovoljni. Obavezno mi javite u komentarima kako vam se sviđaju novosti, što mislite da treba promijeniti ili o čemu trebam voditi računa u sljedećim projektima. Do sljedećeg puta, vau vau!

– Njuškalo