Novosti

Četiri savjeta za sigurnu prodaju na Njuškalu

ZA PRODAVATELJE

Svi pričaju o kupcima, no što je s prodavateljima? I oni mogu biti prevareni. Naši svakodnevni napori usmjereni su prema tome da svim našim korisnicima omogućimo sigurno trgovanje te jednostavno i ugodno korištenje naše platforme. U ovom članku donosimo vam četiri mudra savjeta za vašu sigurnu prodaju na Njuškalu.

  1. Trgujte lokalno! Kad god je to moguće, sastanite se s kupcem kako biste istovremeno razmijenili predmete i novac. Nemojte slati predmete prije nego li vam je kupac platio novac za iste.
  2. Koristite Njuškalovu dostavu! Ako želite trgovati i dostavljati prodano sigurni od prijevare, koristite Njuškalovu dostavu koju lako možete naručiti iz Moje Njuškalo. Imamo razvijen sustav sigurne dostave s partnerom Overseas Expressom. Dostava je isključivo “od vrata do vrata” što znači da dostavljač dolazi k vama doma (ili gdje već želite) po predmet te ga dostavlja do vrata vašeg kupca. Rok prigovora od 48 sati štiti i kupca i prodavatelja od prijevare jer se svaka dostava pažljivo prati, tako da ni jedan ni drugi nemaju puno prostora za laganje i varanje.
  3. Nemojte se sastajati na sumnjivim mjestima! Ako se sastajete s kupcem, neka to bude na javnom mjestu i uvijek povedite nekoga sa sobom. Kao idealna mjesta za takve sastanke preporučujemo gradske trgove, popularne kafiće ili trgovačke centre.
  4. Kad ste u nedoumici, uključite zdrav razum! Pazite na najočitije znakove prijevare i ako sumnjate u kupca radije nas kontaktirajte i pitajte za savjet ili jednostavno nađite drugog kupca.

Kakva su vaša iskustva – na što treba paziti prilikom prodaje putem oglasnika? Imate li neki mudar savjet u rukavu? Recite nam u komentarima, zanima nas i vaše mišljenje!

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment
  1. Poštovani, divno je sto postojite, tj. sve na jednom mjestu, ali kako osobe koje prodaju, tako i osobe koje kupuju isto mogu biti prevarene, u vasem oglasniku smo nasli auto koje se prodaje na kojem su stavljene reg.table od drugog auta, posto smo bili stvarno zainteresirani za kupovinu tog auta molili smo osobu koja se javila na telefon da nam da broj pravih reg.tabli koje pripadaju tom autu kako bi provjerili da li je auto stvarno onako kako stoji u oglasu i onda naravno kupili isti jer nam se dopao na slici. Medjutim,gospodin koji se javio nije zelio da da broj reg.tabli od tog auta,cak sto vise bio je i drzak zasto ga uopce pitamo. Vjerujemo da je vecina ljudi koji se oglasavaju preko vase stranice iskreno i korektno ali eto ima i drugacijih. S postovanjem i puno srece u daljem radu.