Novosti

Pretraga po lokaciji sad je dostupna i u tražilici

LOKACIJA, LOKACIJA, LOKACIJA!

Traženje konkretnog predmeta među više od milijun oglasa ponekad se može činiti poput traženja igle u plastu sijena. Međutim, uz kvalitetan sustav filtriranja tu je iglu moguće pronaći u nekoliko klikova mišem.

Kako bismo vam olakšali potragu, dodatno smo unaprijedili sustav filtriranja, dodavši mu nove mogućnosti koje uvelike krate samu pretragu i time povećavaju korisničko zadovoljstvo. Od sada već po upisu željenog predmeta u Njuškalovu tražilicu, s lijeve strane možete odabrati i željenu lokaciju predmeta, čime se mogu kvalitetnije isfiltrirati oglasi u vašoj blizini, a ukoliko ste spremni za željeni predmet „potegnuti“ i dalje, tu je i mogućnost višestrukog odabira lokacija.

Za one koji su skloniji pretraživanju po kategorijama i kojima je dosad bio dostupan odabir županije, ista je lokacijska značajka unaprijeđena na način da osim oglasa u Hrvatskoj, mogu izdvojiti i oni izvan Hrvatske. Važno je napomenuti da je u novom sustavu filtriranja po lokaciji prethodila i značajna promjena prilikom predaje oglasa.

Do sad je lokacija predmeta bila vezana uz lokaciju korisničkog računa, odnosno korisnika, a sad ju je moguće vezati zasebno uz svaki oglas. To naravno ne znači da ćete imati „više posla“ prilikom predaje svojih oglasa. Naime, automatski ćemo povući lokaciju korisničkog računa, koja se najčešće i podudara s mjestom prodaje oglasa, no ukoliko situacija ipak nije takva, sad imate mogućnost to i naznačiti.

Tako će se, primjerice, brod koji se prodaje u Šibensko-kninskoj županiji, a vlasnikov je Njuškalo račun registriran u Gradu Zagrebu, sada moći pojaviti u listi pretrage brodova u Šibensko – kninskoj županiji, neovisno pretraživali ju putem tražilice ili kategorije, što će potencijalnim kupcima dati puno relevantnije rezultate.

Kvalitetnije značajke u sustavu filtriranja tek su početak noviteta koje spremamo u ovoj godini, a koji su rezultat osluškivanja vaših potreba, kao i postavljanja trendova na tržištu. Tako uskoro možete očekivati nove usluge u procesu dostave putem Njuškala i brojna druga unaprijeđenja