Novosti

Jednostavna i sigurna kupovina uz PayProtect

PAYPROTECT

Kao kupac, možeš brzo slati upite i davati svoje ponude za kupnju uz transparentan pregled svojih troškova. Plaćanje i dostava odvija se izravno putem Njuškala.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, s praćenjem pošiljke uvijek možeš provjeriti gdje se nalazi i kad ju možeš očekivati, a zahvaljujući zaštiti kupaca, imaš jamstvo povrata novca za kupnju putem PayProtecta ako proizvod ne stigne ili nije onaj kojeg je prodavač oglasio.

Kao prodavačuPayProtect ti uvelike olakšava stvari. Ponude za kupnju daju ti brzi pregled prijedloga cijena kupaca i možeš ih potvrditi ili odbiti. Troškove dostave tvog predmeta kao i trošak zaštite kupca utvrđujemo kada postaviš oglas. Oni se automatski dodaju kupoprodajnoj cijeni za kupca, koju on može brzo i jednostavno platiti putem interneta.

Odmah nakon plaćanja moći ćeš naručiti dostavu koja će po paket doći na tvoju adresu. Čim kupac potvrdi da je predmet stigao kako je i opisan, novac će ti biti isplaćen.

Ne gubi vrijeme i pronjuškaj više od 20 tisuća aktivnih PayProtect oglasa u čak 7 kategorija i kupuj jednostavno, brzo i sigurno.

PayProtect aktivan je na sljedećim kategorijama: