Novosti

15 nam je godina tek…

ŠTO STE SVE KUPILI I PRODALI?

Danas nam je poseban dan! Prije točno  5475 dana - punih 15 godina, zaživjela je na internetu naša www.njuskalo.hr stranica, s prvim domaćim online oglasnikom!

Bilo je potrebno vrlo malo da nas internetska zajednica u potpunosti prihvati, oglasi su se predavali kao „na traci“ i u samo pola godine popeli smo se u 10 najposjećenijih stranica u Hrvatskoj.

Neki od vas pridružili su nam se odmah, neki su čari oglašavanja otkrili tek nedavno, a za sve ovo vrijeme predali ste nevjerojatnih 38 milijuna 503 tisuće i 222 oglasa!

No, iza ove impozantne brojke, osim samih oglasa, stoje i uzbudljive, dirljive priče i anegdote. Mnogi od vas na Njuškalu su našli svoj dom, kupili svoj prvi automobil, prodali ono za što ste mislili da zaista nikom ne treba, našli nove prijatelje, zajedničke hobije, rijetku literaturu, kolekcionarske detalje koje ste silno željeli…

Da ne nabrajamo dalje, prisjetimo se samo nekih od oglasa koji su među prvima osvanuli na Njuškalu, sada već davne, 2007. godine. Od automobila bio je to Mitsubshi Pajero 2.5 TD GL, od nekretnina na prodaju stan na Bukovcu u Zagrebu i kuća u Jastrebarskom. Prvi stan za najam oglašen je na Šalati, a prvi mobitel na prodaju na Njuškalu bio je Motorola K1 KRZR, popularno zvana „na preklop“.

Da vas još malo iznenadimo brojkama, u ovih ste 15 godina prodali čak 125 562 iPhonea, 93 322 stana i 107 258 laptopa. Našom kategorijom Sport i oprema provozalo se 741 336 bicikla, a kako su među popularnijim pojmovima u pretrazi uoči zime „drva za ogrijev“, od početka oglašavanja zagrijali smo 9 693 kućanstava.

U susret najvećem sportskom spektaklu, zgodno je spomenuti i da je iza nas je nekoliko svjetskih nogometnih prvenstava, za koja su na Njuškalu dresove pronašla 7 024 navijača. Ako se i vi spremate u Qatar krajem godine, znate koja vam je prva online stanica. ?

Hvala na svemu dragi Njuškalovci, radujemo se i idućih 15 godina s vama!