Auto moto

Toyota – Zajedno za bolje sutra!

PROMO

Trenutno smo suočeni sa okolnostima kakve dosada nismo poznavali, Korona virus utječe na živote svih nas. Među nama je i mnogo pojedinaca ugrožene egzistencije te im je potrebna pomoć kako bi prebrodili ovo teško razdoblje!

Toyota Croatia d.o.o je u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem kreirala kampanju #ZajednoZaBoljeSutra kojom će opskrbiti osnovnim namirnicama pojedince i obitelji koji sada, bilo iz ekonomskih ili fizičkih razloga, nisu u mogućnosti za sebe pribaviti najnužnije. Dostavit će im pakete s prehrambenim proizvodima potrebnima za njihove obroke za period od mjesec dana.

Akciji žele dodati toplinu, te će svakom primatelju paketa upakirati i poruku podrške. Iz Toyote također pozivaju sve da se uključe u kampanju prikupljanja poruka podrške upućenih neznancu, čovjeku u potrebi kojemu će riječi podrške ili uljepšati dan.

Za ovu lijepu gestu potrebno je odvojiti samo nekoliko minuta i sastaviti poruku osobi kojoj će Toyota osigurati dostavu kutije s namirnicama.

Na ovaj način žele im na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmjeh, te im poručiti da nisu sami i da smo društvo koje brine jedno o drugome. Zajedno za bolje sutra!

Toyota zahvaljuje svojim partnerima na pomoći u realizaciji projekta; Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru g.Robertu Marktu, Veleposlanici Japana Njenoj Ekselenciji Gđi. Misako Kaji, Hrvatskom Olimpijskom i Paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke; s nama su u kamoanji olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnovići te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić.

“Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite … i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.” poruka je gospodina Akia Toyode, predsjednika Toyota Motor Corop. koja je je i Toyota Croatia d.o.o. tvrtki bila inspiracija za ovu hvalevrijednu akciju.