Auto moto

TotalEnergies i Inter Cars proširuju suradnju u Hrvatskoj formiranjem mreže kobrendiranih servisa

PROMO

TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o, predstavništvo globalne multi-energetske kompanije TotalEnergies na tržištu Hrvatske i Inter Cars Hrvatska d.o.o, podružnica jednog od najvećih europskih distributera rezervnih dijelova, guma, akumulatora i ostale opreme, potpisali su u Zagrebu ugovor o formiranju mreže kobrendiranih servisa. Pored doprinosa daljnjem rastu i razvoju poslovanja obje strane, cilj ove suradnje je da krajnjim korisnicima na jednom mjestu pruži kompletnu brigu o motornim vozilima koja podrazumijeva visokokvalitetne originalne proizvode kompanije TotalEnergies i servisnu uslugu po najvišim standardima Q-Service centara pod okriljem kompanije Inter Cars.

Projekt predstavlja nastavak kako višegodišnje suradnje između kompanija Inter Cars i TotalEnergies na europskoj razini, tako i lokalnog partnerstva koje podrazumijeva distribuciju TotalEnergies i Elf ulja i maziva u Hrvatskoj od strane Inter Cars Hrvatska d.o.o.

“Veoma smo zadovoljni činjenicom da su kvaliteta i pristupačnost naših proizvoda i usluga prepoznati na tržištu Hrvatske i da za njima postoji rastuća potreba. Potpisivanje ugovora o formiranju mreže kobrendiranih servisa s kompanijom Inter Cars otvara novo poglavlje u proširenju naše međusobne suradnje, ali i povećan obujam investicija kompanije TotalEnergies u ovoj zemlji”, izjavila je Priscilia Dubocage, generalna direktorica kompanije TotalEnergies za tržišta Hrvatske, Slovenije i Srbije. “Q-Service mreža uživa povjerenje svojih klijenata više od jednog desetljeća. Vjerujemo da je ovo partnerstvo odlična prilika da budemo korak bliže krajnjim korisnicima i pružimo im sigurnost u porijeklo i kvalitetu ulja i maziva koje servisi koriste za održavanje njihovih vozila” dodaje gđa Dubocage.

“U skladu s našom vizijom da budemo prepoznati kao lider u automobilskoj industriji po pitanju kvalitete usluga, dijelova i brige o klijentima, suradnja sa svjetski poznatim brendom kao što je TotalEnergies, kome vjeruju ne samo krajnji korisnici već i mnogi eksperti u industriji, kao što su proizvođači vozila, mehaničari i prestižni timovi u auto-moto sportu, umnogome doprinosi našem cilju da zauzmemo vodeću poziciju u Europi. Radujemo se nastavku suradnje i vjerujemo u vrijednost ovog poduhvata za naše klijente”, potvrđuje Mirko Rugle, generalni direktor kompanije Inter Cars d.o.o.

Q-Service najveći je lanac neovisnih servisa u Hrvatskoj koji obuhvaća 80 registriranih servisnih centara. Dio je međunarodnog lanca Quality Service sa više od 1500 servisnih centara na području Europe uz tradiciju servisiranja vozila dužu od 10 godina.

Partnerstva sa servisima su dio globalne strategije kompanije TotalEnergies kojom nastoji svoje standarde poslovanja približiti i primijeniti na lokalnim tržištima. Samo u Hrvatskoj u protekle tri godine TotalEnergies servisnom konceptu se pridružilo osam nezavisnih servisa, četiri automobilska i četiri kamionska. Širenje servisne mreže predstavlja nedvosmislen izraz namjere kompanije da nastavi s investicijama kako u zemlji, tako i u regiji.

O kompaniji TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o.

TotalEnergies Marketing Croatia d.o.o. je predstavništvo francuske multi-energetske kompanije TotalEnergies u Hrvatskoj. Na ovom tržištu posluje od 2017. godine i jedini je ovlašteni uvoznik za TotalEnergies i Elf ulja i maziva.

O Odjelu za marketing i usluge kompanije TotalEnergies

Poslovni segment kompanije TotalEnergies za marketing i usluge svojim krajnjim i poslovnim korisnicima nudi širok spektar energetskih proizvoda i usluga – proizvode od nafte i naftnih derivata, biogoriva, punjenje za električna vozila i srodne usluge, plin za cestovni i pomorski prijevoz – kako bi ih podržao u njihovoj mobilnosti i pomogao smanjenju ugljičnog otiska. Preko 8 milijuna korisnika svakodnevno posjeti 16.000 naših benzinskih crpki širom svijeta. Kao četvrti proizvođač maziva u svijetu, kreiramo i plasiramo proizvode visokih performansi za automobilski, industrijski i pomorski sektor. A da bismo pružili najbolji odgovor na potrebe naših B2B klijenata, konstantno razvijamo svoje prodajne snage, međunarodnu logističku mrežu i raznovrsnu ponudu. Poslujemo u 107 zemalja, gdje svaki od naših 31.000 zaposlenika stoji na usluzi svim našim klijentima i kupcima.

O kompaniji TotalEnergies

TotalEnergies je globalna mullti-energetska kompanija koja proizvodi i plasira na tržište različite vrste energije: naftu, biogoriva, prirodni i ekološki plin, energiju dobivenu iz obnovljivih izvora i električnu energiju. Svih 105.000 zaposlenih u našoj kompaniji posvećeni su energiji koja je sve pristupačnija, čišća, pouzdanija i dostupnija što većem broju ljudi. Kompanija TotalEnergies, aktivna u više od 130 zemalja, u središte svojih projekata i poslovanja stavlja održivi razvoj u svim njegovim dimenzijama kako bi doprinijela dobrobiti ljudi.