Auto moto

Jedinstveni TOYOTA RELAX program nudi do 10 godina jamstva na sva vozila

PROMO

Toyota je brigu o zadovoljstvu podigla na još višu razinu i uz pomoć programa RELAX vlasnicima novih, ali i rabljenih Toyota vozila, osigurala još veću bezbrižnost. Kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti vozila, Toyota nudi dodatnu sigurnost, bez obzira je li riječ o novom ili o rabljenom vozilu.

  • Toyota RELAX program razvijen je s ciljem osiguranja bezbrižnosti te uklanjanja nastalih nedostataka u slučaju kvara na vozila stara do 10 godina ili do 160.000 km
  • Jedinstvena mogućnost produženja jamstva na nova, ali i na rabljena vozila u trajanju od jednog servisnog intervala, i to bez dodatnih troškova aktivacije
  • Jedini uvjet za ostvarenje Toyota RELAX jamstva (unutar definirane starosti i kilometraže vozila) je redovito održavanje u ovlaštenim Toyota servisima prema propisanim preporukama proizvođača, pri čemu servis uklanja uočene nedostatke
  • Detalji RELAX programa objašnjeni u animiranom videu:

Toyota je brigu o zadovoljstvu podigla na još višu razinu i uz pomoć programa RELAX vlasnicima novih, ali i rabljenih Toyota vozila, osigurala još veću bezbrižnost. Kao potvrdu kvalitete, pouzdanosti i trajnosti vozila, Toyota nudi dodatnu sigurnost, bez obzira je li riječ o novom ili o rabljenom vozilu.

Toyota RELAX se aktivira u ovlaštenom servisu nakon isteka tvorničkog jamstva, obavljanjem redovitog servisa, na razdoblje do sljedećeg servisnog intervala propisanog prema uputi proizvođača (12 mjeseci ili 15.000 km – što prije nastupi). Ono što je važno istaknuti, a po čemu je ovaj program jedinstven na tržištu – Toyota RELAX program produljenja jamstva moguće je primijeniti i na nova, ali i na rabljena vozila kojima je isteklo tvorničko jamstvo te im se na ovaj način još dodatno povećava vrijednost. Toyota RELAX program je vezan za određeno vozilo i njegov broj šasije, tako da se prenosi na novog vlasnika u slučaju prodaje vozila.

Dodatna godina bezbrižnosti nakon svakog redovnog servisa

Program Toyota RELAX se aktivira kad se obavi redovni servis vozila u ovlaštenoj mreži Toyota servisa, za naredni servisni interval, na vozila do 10 godina starosti, te unutar 160.000 km. Jedini uvjet je da se rabljeno vozilo redovito održava u ovlaštenom Toyota servisu, te da se u skladu s preporukama otklanjaju uočeni nedostaci. Odabirom ovlaštenog Toyota servisa za održavanje vozila, vlasnik će svoje vozilo prepustiti u sigurne ruke stručnih mehaničara koji koriste isključivo originalne dijelove, a tu će vjernost Toyota nagraditi s dodatnih 12 mjeseci bezbrižnosti.

Prednosti Toyota RELAX programa vlasnici mogu iskoristiti u slučaju kvarova mehaničkih, elektroničkih ili električnih komponenti vozila koji se mogu pripisati pogreškama u procesu proizvodnje ili ugradnje. Vlasnik vozila s aktivnim Toyota RELAX programom ima pravo na besplatan popravak u skladu s uvjetima (*) Toyota RELAX programa.

Toyota RELAX program jamstva do 10 godina starosti ili 160.000 km (što prije nastupi) za stranke nema dodatnih troškova, osim redovnih troškova održavanja koji uključuju rad i potrošni materijal prilikom servisiranja vozila, odnosno zamjene originalne opreme ili potrošnih rezervnih dijelova koje je potrebno zamijeniti.

Ni jedna druga marka svojim korisnicima danas ne nudi sličnu pogodnost pa Toyota svojim RELAX programom itekako podiže kvalitetu usluge, ali i vrijednost svojih rabljenih vozila, te omogućuje višegodišnje bezbrižno posjedovanje i užitak u vožnji automobila.

Za detalje vezane uz Toyota RELAX program, posjetite https://www.toyota.hr/owners/warranty/toyota-relax ili kontaktirajte ovlaštenog Toyota partnera.

*Detalji o pokrivenosti i uključenim dijelovima nalaze se u uvjetima Toyota RELAX programa dostupnima na web stranici https://toyotaadria.com/hr/pdf/Relax_CRO.pdf