Zabava

Žuto je IN: Minionsi obaraju sve rekorde

PROMO

Malci 2: Kako je Gru postao Gru proteklog vikenda u Hrvatskoj je pogledalo 29.000 ljudi s čime je postigao nekoliko rekorda.  Osim što je proteklog vikenda bio najgledaniji film u Hrvatskoj, Malci su postigli najbolje otvaranje u odnosu na sve animirane filmove u Hrvatskoj u protekle 3 godine.  

Na globalnoj razini, Malci su u prošlom, a ujedno i prvom vikendu otvaranja ostvarili prihod od $202 milijuna, što ga svrstava među 6 najgledanijih animiranih filmova svih vremena za prvi vikend otvaranja.

U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, glazbom, akcijom i ……Malcima.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.