Zabava

Nakon skoro 3 godine prvi crtani kojeg je pogledalo preko 100.000 kino gledatelja

PROMO

Osim što je s ukupno 29.000 gledatelja postigao najbolje vikend otvaranje u odnosu na sve animirane filmove u Hrvatskoj u protekle 3 godine, Malci 2: Kako je Gru postao Gru je također prvi film koji je prestigao magičnih 100.000 gledatelja.  Točnije, prošlo je punih 966 dana od studenog 2019. od kada je animirani film Frozen 2 dostigao isti broj gledatelja.

Na globalnoj razini, Malci 2 su do sada ostvarili prihod veći od $550 milijuna.

U drugom nastavku pratimo 12 godišnjeg Grua koji je na tragu da postane najveći zlikovac svih vremena a na tom putu svesrdno mu pomažu mali žuti prijatelji u drugom nastavku Malaca pod nazivom Malci 2: Kako je Gru postao Gru.

Sredinom 70-tih godina prošlog stoljeća 12 godišnji Gru odrasta u predgrađu i mašta o svojoj zločinačkoj karijeri. Kao veliki ljubitelj superzle supergrupe Evil 6 ima plan kako da im se pridruži. Zajedno sa svojim vjernim Malcima te prinovom, Ottom malcem s zubnom protezom, gradi svoj prvi brlog i završavaju svoj prvi zločinački zadatak. Pristupanje Evil 6 grupi ne prolazi bez problema i Gru ubrzo postaje njihov glavni neprijatelj.

Malci 2: Kako je Gru postao Gru, isto kao i prvi dio, obiluje humorom, referencama na popularnu pop kulturu, glazbom, akcijom i ……Malcima.

Kreativni tim iz prvog nastavka Malaca ponovno se okupio i na snimanju novog nastavka.

TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=Y1slXhl55RM

Njušim li ja to tvoj komentar?