Zabava

Minionsi stižu u hrvatska kina

PROMO

Jučer je u Cineplexxu City Center one Zagreb East održana premijera dugo očekivanog nastavka animiranog filma iz tvornice Illumination – Malci 2: Kako je Gru postao Gru (Minions: The Rise of Gru).  Ovo je priča o zabavnim malcima koji vjerno prate svog malog šefa koji pokušava postati zlikovac i nastavak su prvog filma Malci (2015.) koji su najgledaniji film Universal Internationala u Hrvatskoj.

Malce su požurili pogledati brojni poznati sa svojom djecom: Ana Begić Tahiri, Ida Prester, Nika Antolos, Neda Parmać, Luka Stepančić, Ervin Baučić, Zoran Pribičević, Nenad Polimac i influencerice Ana Zibar (Ženski svijet), Ivana Blažoti Mijoč i Morena Pavić (Curly Morena).

Sredinom 1970-ih, u eri disco glazbe i trapez hlača – Gru odrasta u mirnom predgrađu. Kao obožavatelj popularne grupe zlikovaca Vicious 6 (Opakih 6), on osmisli plan kako da postane dovoljno zao da im se pridruži. Na Gruovu sreću, od svojih odanih sljedbenika Malaca dobiva podršku u stvaranju gužve i kaosa. Kevin, Stuart, Bob i Otto udruže svoje vještine s Gruom dok grade svoju prvu jazbinu, eksperimentiraju s prvim oružjem i izvršavaju svoje prve misije.

Kada Vicious 6 (Opakih 6) svrgnu svog vođu, legendarnog borca Wild Knucklesa, Gru odlazi na razgovor s njima kako bi postao njihov član. Razgovor ne ide dobro i samo se pogorša nakon što ih Gru nadmudri. Gru sada postaje smrtni neprijatelj svojih zlih idola te se u bijegu obrati Wild Knucklesu i otkrije da čak i loši dečki trebaju malu pomoć svojih prijatelja.

Kako je radnja smještena u sedamdesetima, soundtrack filma će uključivati brojne hitove, poput obradi popularnih pjesma grupe Lipps Inc., Simona & Garfunkela i The Carpentersa, a originalna glazba filma uključuje pjesmu s vokalom dive Diane Ross.

U originalu glas Gruu posuđuje komičar Steve Carell, dok u hrvatskoj verziji tu ulogu preuzima omiljeni Rene Bitrorajac.

Dugoočekivani nastavak Malaca stiže u kina. Pretpremijerno ga možete pogledati u kinima za vikend 25. i 26.6.