Zabava

U što ćete se vi maskirati?

ZANIMLJIVI PRIJEDLOZI

Moram vam priznati da je meni ovo jedno od omiljenih doba godine. Iako mi je sasvim super biti glavna njuška, ponekad poželim iskusiti kako je u tuđem krznu ili kostimu. Zato sam ma vrijeme počeo njuškati u što bih se mogao zakrabuljiti!

Prvo mi je na pamet palo da budem Siderman, jer sam primjetio da je kostim vrlo popularan, na Njuškalu ih stvarno ima puno i mogu se naći po jako povoljnim cijenama. Ako ste i vi ikada poželjeli biti ovaj junak, znate gdje vam je tražiti prigodnu odoru za maškare. Među popularnim maskama su i likovi iz Ratova zvijezda. Ako poželite na jedan dan biti netko od njih, pronjuškajte Darth Vader, Yoda, Stormtrooper ili koji vam je već najdraži lik.

Među jednostavnim i praktičnim maskama, u kojima nikako ne možete proći nezamijećeno su i konjske glave. Da, dobro ste pročitali! Iako nema cjelovitog kostima, ova je maska toliko čvrsta i pokriva čitavu glavu pa nema šanse da vas itko prepozna. Osim kada vam postane vruće pa ju odlučite malo skinuti. Naravno, u ponudi na Njuškalu je i jednorog. Osobno, vjerojatno bih tu masku odabrao za sebe. 😉

Ako vam praktične maske nisu prvi odabir te volite biti kreativni, za vas sam pronjuškao odlične sitnice. Ovim bojama za lice možete napraviti pravo malo umjetničko djelo. Predlažem da sa bojom uskladite i periku i, vjerujte njuški, nitko vas neće prepoznati. Za kombinacije ovog tipa vjerujem da uvijek možete iz svog ormara izvući neki zaboravljeni, a upečatljivi, komad odjeće kojeg se sada pomalo i sramite. Za maskenbal upravo će taj komad odjeće biti odličan odabir!

Nego, nisam vas pitao, gdje se uopće mislite uputiti umaskirani? Nadam se da nećete plašiti susjede ili “klince” iz kvarta, nego zaplesati na nekoj dobroj zabavi. Ako imate vremena uputite se na naše najpoznatije fašničke festivale (moja će ih njuška ove godine zaobići) u Samobor ili Rijeku. Tamo vas sigurno ovih dana neće nitko čudno gledati pa čak i ako se umaskirate u neke od odmarežnih likova!

Do njuškanja!