Zabava

Budite zaljubljeni svaki dan u godini!

OBRADUJTE VOLJENE

Sve je u znaku ljubavi ovih dana! Kada njuškam gradom pogled mi svako malo zastane na nekom izlogu punom srca, prigodnih bombonijera ili cvijeća. Sve nas podsjeća na nadolazeće Valentinovo, dan na koji posebnu čast iskazujemo svojim voljenima. Složit ćete se samnom sigurno kada kažem da ljubav treba iskazivati svaki dan, no ipak sam vam pripremio nekoliko prijedloga za proslavu Valentinova!

Ako vaše bolje polovice vole kolačiće (ne one pseće), odvojite malo vremena i ispecite ih samo za njih. Možda će vam to biti prvi put da pečete kolače i pomislit ćete da bi bilo jednostavnije da ih kupite, ali vjerujte mi da ćete voljenu osobu puno ljepše iznenaditi onima koje ste sami napravili. Nabavite neki prigodan kalup i zasučite rukave! Ne bi bilo loše da ukrasnom bojom na kolačiće ispišete neke ljubavne poruke. Moje su šape za to malo nespretne, ali siguran sam da će vama to bolje ići.

Iznenadite svoju ljubav nekim izletom. Ako niste dugo skupa negdje bili, s obzirom na obveze kojih i sam svakog dana imam preko njuške, ovo će vam odlično doći za punjenje baterija na najljepši način. Malo inspiracije za valentinovsko putovanje također možete pronjuškati. Ako i niste pri velikom budžetu, siguran sam da ćete ovdje pronaći nešto što će vam odgovarati, a vašoj boljoj polovici izmamiti osmjeh na lice.

Sami izradite cvjetni aranžman. Neka bude zaista poseban! Ukrasite ga trakicama u bojama koju vaša ljubav najviše voli. Da bi buket bio zaista poseban, između cvijeća možete umetnuti lijepe poruke na papirićima, u kojima ćete se podsjetiti vaših zajedničkih trenutaka. Ja bih, na primjer, napisao neku dogodovštinu koja nas je oboje nasmijala do suza. Garantiram da će i ovog puta izazvati prave salve smijeha!

Imate omiljenog glazbenog izvođača, upoznali ste se na koncertu ili jednostavno uživate u odabranim pjesmama? Valentinovo je najbolji dan da preslušavanje numera koje vas podsjećaju na vašu ljubav. Nabavite prigodnu glazbu na vrijeme i uživajte pjevušeći samo “vaše” pjesme.

Nego, ne bih vam htio soliti pamet, ali ne morate ove prijedloge uzimati u obzir samo na Valentinovo. Budite zaljubljeni svaki dan, pokažite to osobi koju volite i zapamtite – ljubav se ljubavlju vraća!

Voli vas Njuškalo! <3