Zabava

Što pokloniti za Valentinovo?

PRIPREMITE IZNENAĐENJE

Valentinovo je iza ugla, sat otkucava – što ćete pokloniti svojim boljim polovicama? Samo nemojte reći sebe, jer to već imaju! Naravno, najbolje stvari se ne mogu kupiti novcem, ali zato druge najbolje stvari mogu biti mali znak pažnje kao podsjetnik na sve lijepo što ste zajedno prošli. U svakom slučaju, ako vam nedostaje inspiracije, pronjuškali smo za vas.

Muški sat

muski-sat-kronen-sohne-super-cijena-slika-31332089Lijepi ručni sat će malo koga ostaviti ravnodušnim. Em je statusni simbol, em su dostupni u raznim oblicima, bojama, cijenama – samo morate odabrati onaj koji najbolje odgovara uz karakter i stil vašeg muškarca. Ovaj prekrasan sat dizajniran je za ozbiljnog muškarca koji vodi računa o svojoj vanjštini. Može biti vaš za samo 449 kn na Njuškalu!

Plišani medvjedić s ljubavnom porukom

medvjedic-valentinovo-slika-19392565Plišani medo je više za žene nego muškarce, no sigurni smo da među vama ima frajera koji bi se raspekmezili na ovakav poklon od svoje bolje polovice! Na vama je da odlučite o prikladnosti. Može i kombinacija: buket ruža zajedno s medvjedićem. Ovaj medo može biti vaš za samo 35 kn na Njuškalu!

 

Srebrne naušnice u obliku srca

srebrne-nausnice-srca-cirkonima-slika-30940917Ako želite zbilja ostaviti dojam, kupite joj nakit. Ove prekrasne naušnice u obliku srca su ženstvene i moderne te će savršeno pristajati istoj takvoj ženi. I ne zaboravite ruže. Crvene. Naušnice mogu biti vaše za samo 200 kn na Njuškalu!

 

USB ruža

usb-ruza-4gb-idealno-valentinovo-slika-31302257Za sve vas koji ćete zaboraviti otići u cvjećarnu ili vam se ne da ići ili imate djevojku koja je geek ovaj USB stick u obliku ruže će biti idealan poklon. Garantiramo da ćete je nasmijati i razveseliti. USB ruža može biti vaša za samo 80 kn na Njuškalu!

 

Valentinovo u Makarskoj uz romantičnu večeru

apartman-makarska-iznajmljivanje-slika-10055224Ako ste odlučili za Valentinovo odvojiti više vremena i posvetiti se jedno drugome daleko od svakodnevnih obaveza, što kažete na romantičan vikend u Makarskoj uz predivan pogled na more? Uz dva noćenja, očekuje vas i romantična večera u najpoznatijem makarskom restoranu. Vikend za dvoje u Makarskoj može biti vaš za samo 535 kn na Njuškalu!

Kako god odlučili provesti dan zaljubljenih, sjetite se da svoje voljene darivamo kako bismo ih podsjetili na sve lijepe trenutke provedene zajedno – bilo to za Valentinovo ili neki drugi dan. Koju god lijepu gestu, riječ ili poklon pružili svojoj boljoj polovici, neka to bude nešto u čemu ćete oboje uživati i što će vas oboje veseliti. Budite maštoviti, iznenadite jedno drugo.

Kakva su vaša iskustva s Valentinovom? Izbjegavate li ovaj dan ili vas pere romantika? Recite nam u komentarima, pogotovo ako ste nekad pogriješili s poklonom!

Njuškalo tim