Zabava

Sretna NoVAU godina!

SVE NAJBOLJE!

Dragi moji, došlo vrijeme da se oprostimo od ove godine i da vam  zaželim sve vau u novoj. Što reći za ovu? Bilo je svega, njuškali smo, prodavali, kupovali, razmjenjivali sličice nepoznatih nogometaša, pjevali, plesali, ljubili se... Hm... Možda ne bih trebao o tako intimnim stvarima u ovom trenutku :)

Ono po čemu ću ja osobno pamtiti 2013. jest preuređenje moje kućice. Oprostite ako sam ponekad bio dekoncentriran, pomalo odsutan, ali gotovo cijele godine sam imao majstore od jutra do sutra. Sada kada je sve završilo, mogu reći da je ispalo odlično. Reakcije su odlične, svi ste zadovoljni i baš sam jako sretan zbog toga! Kad imate vremena, slobodno navratite! Kupio sam neke domaće rakije iz Sikirevaca, pa možemo, recimo, Novu dočekati kod mene. Nije problem. Što nemamo, kupit ćemo na Njuškalu.

Imam i jednu super ideju za kraj godine. Što kažete da svi vi neke stvari koje niste uspjeli prodati, poklonite nekome kome su potrebnije. Bilo bi to divno. Vama ionako ne trebaju, a nekome bi uljepšale blagdane. Možda je to neki krevetić, možda neka igračka, možda nešto što ste prerasli. Razmislite…

Imam i drugu ideju, a to je da se u 2014. svi zaljubite i volite svoje bližnje, ali i da ne zaboravite na one daljnje. Ja ću, evo, ipak reći, iako znam da nije profesionalno – zaljubljen sam od repa do ušiju i baš se zato posebno veselim ovim blagdanima koje ću provesti u svojoj novoj kućici pred kaminom (tako ćemo nazvati moju košaru kraj radijatora) i ispod imele sa svojom, možda, budućom gđom. Njuškalo! Ma da mi se samo ova ljubav dogodila ove godine, smatrao bih je uspješnom! Mislim da je to, na kraju krajeva, najvažnije u životu – voljeti nekoga i biti voljen!

Baš kao što sve vas voli vaš zaljubljeni Njuškalo! Sve najbolje!