Zabava

Daj šapu za 7 vau vau godina!

NJUŠKALO SLAVI!

Nećete vjerovati, ali prošlo je već 7 godina od kako sam došao na svijet. Kao da je jučer stigao prvi oglas – crvene lakirane cipele za bebu! Prava koža. Bile bi dobre za žvaknuti u rijetkim trenucima odmora od njuškanja. A kakvih je sve oglasa bilo u tih 7 godina, hahahaa, sigurno se sjećate rola bivše cure, pa jedne stvarno odlične Alfe, Higgsovih bozona (tko zna što je bozon?), tankera, Crvenog Barona, kao-nov-majke-mi-laptopa ili vrijedne kolekcije slika. Bilo je tu i sto drugih korisnih i zabavnih čuda. Sjećam se i milijuntog oglasa, ploče od Ramonesa. Ne znam kakva je, nisam slušao. Ja sam više za lajanje na mjesec.

Prije nego me zatrpate čestitkama i dobrim željama, poklonima i poljupcima u njušku, moram se ispričati što neću organizirati veeeeeeliku rođendansku zabavu. Nemam dovoljno prostora za sve, pa bolje da si čestitamo putem interneta. U protivnom bih morao kupiti ralicu da počistim stadion nakon tuluma.

Za poklone ne brinite. Najbolji mi je dar vaše prijateljstvo. Baš smo njuške kad smo skupa. Ček?!…što to njušim? VAUUUU zapalilo mi se pečenje u pećnici…Evo me natrag. Spasio večeru. Dolazi mi jedna vau njuškica oko 9. Upoznali smo se prije koji dan i ona nema pojma da sam ja pas s najviše prijatelja na internetu. Valjda je nećemo prepasti.

Ne mogu vam reći što sam zaželio, jer se neće ispuniti. Sigurno možete pogoditi. Poklonit ću joj svoje srce. Našao sam ga na Njuškalu. Neću je dočekati na kauču kao neki – GRRR, sram vas budi. Ipak sam ja fina njuška.

Hvala vam na 7 godina vjernosti i druženju i smijehu i svemu što smo napravili skupa. Znam da 7 godina u životu čovjeka nije puno, ali 7 godina u životu Njuškala su najbolje godine. Dovoljno odrastao da se možete osloniti na mene, a opet dovoljno mlad da se dobro zabavimo.

Ćao-vao! Mašite mi rukom, kad nemate rep.

Voli vas vaš vjerni Njuškalo