Zabava

Drvene krasotice u kojima bih ja uživao!

NJUŠKALO PREDLAŽE

Sunce nam se vratilo! Sigurno ste ga i vi jedva dočekali. I sigurno vam je, baš kao i meni, odmah palo na pamet da bi mogli negdje šmugnuti u prirodu, uživati u šetnji na ugodnoj temperaturi, u mirnoj večeri i dobrom pogledu. Ne zvuči li to odlično?

Razmišljajući o ovome palo mi je na pamet da bih mogao malo pronjuškati obližnje simpatične drvene kućice i predložiti vam gdje biste mogli imati samo svoj prirodni kutak za uživanciju. Kako ja već svoju drvenu kućicu imam, na zanimljivim oglasima mogu samo malo pasti oči, ili se nadati da ćete me pozvati u gosta ako se vi odlučite vikendima skrasiti tamo.

Evo, na primjer, ova preslatka kuća u Pisarovini odlična je za sve one koji ne žele potrošiti puno vremena za vožnju iz Zagreba, a vikend provesti u sasvim drugom okruženju. Zamislite samo kako bi bilo super nakon radnog tjedna zaspati u svojoj “brvnari” i u subotu ujutro probuditi se uz pijev ptičica. Ja se sigurno ne bih bunio!

Za oko mi je zapela i ova zanimljiva drvena kuća u Bednji. Možda čak i više zbog okoliša, koji me baš poziva na istrčavanje, loptanje, ali i najobičnije izležavanje u voćnjaku. Ne bi bilo zgorega ovdje posaditi i mali vrt, čisto da se vikendom možete baviti i nekom aktivnošću. Naravno, rezervirajte koji dan i za roštilj!

A pogledajte samo ovu krasoticu na Kunovec Bregu! Kada padne mrak, a vi upalite sva svijetla na svojoj slatkoj brvnari i uživate u pogledu na naselje koje se prostire ispod vas. Ova je definitivno najbolji izbor za ljubitelje večeri, a među vama njuškalovcima sigurno ima i takvih. Da vam iskreno kaže, nekada i ja volim večeri i baš bih jednu rado proveo na trijemu ovakve kuće.

Koja se vama najviše svidjela? Možete li se vidjeti u nekoj od njih? 🙂