Turizam

Uredite svoje oglase na Njuškalu i brzo popunite kapacitete!

MALI VODIČ ZA IZNAJMLJIVAČE

Sezona na moru zahuktava se te Vam ovim putem donosim nekoliko korisnih savjeta, kako biste na što bolji način prezentirali Vaše apartmane na Njuškalu i brzo popunili sve termine koje nudite!

Jasan i opisan naslov oglasa

U naslovu svog oglasa navedite tip smještaja i mjesto u kojem se Vaš apartman nalazi. To su najčešće ključne informacije za traženja željenog smještaja, primjerice, apartman/i Tribunj, Soba/e Tribunj, Kuća za najam Tribunj. Na taj način će Vaš oglas upisom gore navedenih riječi u tražilicu potencijalnim gostima biti vidljiv u njihovim pretragama. Navike korisnika pokazuju nam da najčešće upisuju upravo te pojmove kada traže svoj idealni smještaj za ljetovanje ili kraći odmor.

Dobra fotogalerija i video sadržaj

Iskoristite snagu vizualne prezentacije oglasa. Uz svoje oglase možete staviti do čak 20 fotografija maksimalne rezolucije od 4000×4000 piksela. To je i više nego dovoljno da svoje apartmane prikažete u najboljem svjetlu. Potrudite se napraviti kvalitetne fotografije koje će na najbolji način prezentirati Vaš apartman ili angažirajte profesionalnog fotografa. Fotografiju koju smatrate najprivlačnijom (pogled na more iz apartmana, zgodni detalj iz apartmana…) stavite kao naslovnu fotografiju svojeg oglasa.  Iskoristite i mogućnost video prezentacije smještaja, kako biste još vjernije dočarali što svojim gostima nudite.

Kamerom, ali i malo kvalitetnijim pametnim telefonom, možete odlično snimiti interijer i eksterijer. Ipak, savjetujem Vam da video ne traje duže od tri minute jer je to vrijeme i više nego dovoljno da uhvati pažnju potencijalnog gosta i prikaže sve najvažnije prizore smještaja.

Pozicioniranje na karti

Pozicionirajte svoj apartman na karti kako bi potencijalni gost mogao vidjeti točnu lokaciju na kojoj će provesti svoj odmor! Ovom mogućnošću potencijalnim gostima također odmah dajete jednu od ključnih informacija za odabir smještaja, Vaš oglas je vrlo reprezentativan i gotovo možete biti sigurni da potencijalni gosti koji Vas, nakon provjeravanja lokacije, kontaktiraju, žele svoje vrijeme provesti upravo na tom mjestu!

Dodatni opis smještaja

Uz detaljan opis smještaja, svojim gostima možete dati i potpune informacije o uslugama koje nudite. Navedite kada su check in i check out, nudite li doručak, ima li dvorište roštilj na raspolaganju, je li dostupan brzi internet u apartmanu i slično. Važno je znati da na Njuškalu svoj objekt možete predstaviti i na stranim jezicima engleskom,  talijanskom, francuskom, njemačkom i češkom. Napišite i koje se povijesne, kulturne i prirodne znamenitosti nalaze u blizini te kako gosti mogu upotpuniti svoje vrijeme tijekom boravka. Navike gostiju se mijenjaju te se više ne dolazi samo boraviti na plaži, već i upoznati kulturu i običaje mjesta u kojem odsjedaju.

Istaknute cijene noćenja

Istaknite točnu cijenu najma Vašeg apartmana. Ako niste posve sigurni kako je odrediti, odvojite malo vremena i istražite cijene ostalih smještajnih objekata koji se nalaze u okolini. Cijena je, naravno, izuzetno bitan faktor pri odabiru aparmana za najam te ona treba biti transparentna i u skladu s onim što svojim potencijalnim gostima nudite.

Kontakt podaci

U Vašem oglasnom sučelju Moje Njuškalo u postavkama jednostavno uredite svoje kontakt podatke. Pod promotivno ime unesite naziv Vaših apartmana, primjerice, Villa Njuškalo, kako bi uz oglase stajao pravi naziv smještajne jedinice, a ne Vaše Njuškalo korisničko ime. Unesite link na Vašu internetsku stranicu te svom profilu pridružite logotip maksimalne veličine 140×140 piksela. Ne zaboravite upisati i verificirati svoje telefonske brojeve na koje Vas gosti mogu kontaktirati.