Turizam

Snježno druženje za najbolje prijateljice

LADIES SKI

Mnogima omiljeno, blagdansko doba godine, sve je bliže, no kako bi se uživalo u adventskom ugođaju, ukusnim zimskim specijalitetima i slasticama te druženju sa obitelji i prijateljima, valja sve na vrijeme kupiti, urediti, pripremiti...

Djevojke i žene na koje ovaj posao iz godine u godinu pada, moraju se organizirati na vrijeme, kupiti sve ukrase za dom i sastojke za jela i dobro rasporediti svoje slobodno vrijeme kako bi sve stigle napraviti. Ne bi li im nekoliko dana jedinstvenog odmora prije toga dalo pravi vjetar u leđa?

Ladies Ski skijaški program za nježniji spol prepoznao je tu potrebu i već godinama privlači brojne žene na poznata skijaška odredišta, kako bi se uz zabavu na snijegu, tematske tulume i odličnu glazbu, dobro zabavile i opustile pred blagdanske dane koji slijede.

Tako će Zell am See, austrijski grad je poznat po vrhunskom skijalištu i glečeru Kitzsteinhorn/Kaprun, ali i odličnoj atmosferi koja je pristuna tijekom dana i noći, od 10. do 13. prosinca „okupirati“ dame željne omiljene zimske rekreacije na skijama i druženja sa svojim prijateljicama, s kojima dijele velike i male tajne.

Zašto je baš ovaj program poseban? Zato što i povoljnijim cijenama djevojkama i ženama nudi toplu dobrodošlicu. Primjerice, smještaj u hotelu u navedenom terminu je 1.898 kuna, dok će ga u sklopu Ladies Ski ponude platiti 1.425 kuna. Poslijepodnevne i večernje zabave prilagođene su ženskoj populaciji, očekuju ih i mali pokloni pažnje, piće dobrodošlice i još puno toga.

Uhvatite svoje prijateljice pod ruku i počnite se pakirati! Smještaj u Zell am See-u u vrijeme Ladies Ski programa moguće je jednostavno rezervirati putem Njuškala i tako osigurati svoje mjesto za uživanje i punjenje baterija na svježem planinskom zraku, prije no što se uhvatite u koštac s predblagdanskim obvezama.

Sretan put! 😉