Turizam

Koja su idealna mjesta za vikend bijeg od gradske vreve?

ODMOR ZA DUŠU

U užurbanom gradskom životu, kojeg svakodnevno obilježava hvatanje u korak sa mnogobrojnim obvezama, druženjima i malim trenucima opuštanja, svatko povremeno poželi kratko pobjeći, predahnuti bar na jedan dan.

Vikendi i praznici idealni su za takve male „bijegove“ koji nas vraćaju u ravnotežu i na kojima se kvalitetno „pune paterije“ za nove studentske, radne, obiteljske i druge neodgodive obveze. Istra zvuči primamljivo, zar ne? Kuća s bazenom na osami i apartman s pogledom na more samo su dio raznolike ponude turističkog smještaja u ovoj privlačnoj regiji koju je moguće naći na Njuškalu. Za one koji se žele uputiti u središnju Hrvatsku, tu su simpatične kućice za odmor na lokacijama poput Bilogore, Trakošćana ili obale rijeke Mrežnice. Nešto istočnije, mirni boravak u prirodi može se naći u Batini kod parka prirode Kopački rit, a odličan provod u prirodi nud i odmaralište Bojko kod Lonjskog polja.

collage

Iako u posve različitim krajolicima, svi ovi objekti za odmor nude jedinstven osjećaj mira, užitka i, ono najvažnije, odmicanje od brze svakodnevice koja često stvara pritisak. Za obitelji s djecom, seoske kuće za odmor tijekom vikenda idealne su radi mogućnosti igranja u prirodi i na svježem zraku, no uz dobro društvo i odrasli će na ovakvom malom putovanju na trenutak postati djeca. Ne bi bilo zgorega u tim trenucima isključiti mobitel ili ga barem ostaviti u kući.

U Njuškalovoj kategoriji Turističke usluge dostupno je više od 7000 oglasa privatnog smještaja u svim krajevima Hrvatske. Soba, apartman ili kuća na osami – prema različitim smještajnim preferencijama turista, putnika, ali i građana koji samo žele kratko predahnuti. Oglašivači privatnog smještaja biraju Njuškalo za predstavljanje svojih objekata zbog jedinstvenih oblika oglasa, koji im omogućuju njihovo predstavljanje u najboljem svjetlu. Naime, uz opis objekta u kojemu nude smještaj, moguće je prodtužiti do 20 fotografija oglasa, kao i video zapis kojim je moguće detaljno dočarati atmosferu. Uz ovako zoran prikaz, mogućnost da se posjetitelj razočara po dolasku svedena je na minimum.