Turizam

Neprocjenjivi doživljaji u velikim europskim gradovima

ADVENTSKA PUTOVANJA

Ljubitelji putovanja spremni su svakog dana u godini spakirati kovčeg i uputiti se na novu, još neistraženu destinaciju. Ipak, prosinac je mjesec koji je već tradicionalno obilježen brojnijim europskim putovanjima te se u adventskim danima sve veći broj ljudi odlučuje na posjećivanje poznatih gradova i mjesta bogate kulturne i zabavne ponude.

Zanimljive nam brojke za hrvatske ljubitelje putovanja donosi MasterIndex istraživanje iz prošlog mjeseca. Ono kaže da 68 posto Hrvata putuje zbog užitka, a čak 48 posto njih najradije putuje upravo u vrijeme Adventa. Iako se mnogi od njih, prvenstveno radi cijena putovanja, odlučuju na domaće destinacije, ponuda povoljnog smještaja sve je pristupačnija pa brojka raste u korist inozemnih adventskih putovanja.

Tako, primjerice, noćenje u Beču, jednom od najpopularnijih blagdanskih odredišta, na Njuškalu možete naći po cijenama od 200 kuna na više za dvije osobe. Cijene su u prosincu slične i u Pragu, a povoljan smještaj na Njuškalu se može naći i u gradovima poput Londona, Madrida i Berlina. Uz pomoć detaljnih filtera za pretragu, odsjesti se može po svačijoj želji i dubini džepa.

Rim

Adventski ugođaj u Rimu

Uz blagdanski duh i u većim metropolama i u manjim turističkim odredištima pod ruku dolaze i bogati tematski programi, jedinstvena adventska ulična događanja, sajmovi, koncerti poznatih izvođača i prigodne umjetničke izložbe, koje svakom putovanju daju posebnu notu i nezaboravan doživljaj.

Kako bi svako iduće putovanje bilo što sadržajnije, osmišljena je jedinstvena platforma Priceles Cities, koja je odnedavno dostupna i turistima iz Hrvatske. No, što je to neprocjenjivo u gradovima s ovim primamljivim nazivnikom? Dobre priče i nezaboravne uspomene koje će svaki turist ponijeti sa sobom kući.

Za ulaznice na privilegirana događanja te posebne ponude trgovina i poznatih gastro kutaka u sklopu ove platforme potrebno je posjedovati MasterCard karticu, a stranica Priceles Cities  putnicima je dostupna s bilo kojeg uređaja u svakom trenutku pa ne moraju svoj raspored za samo putovanje ne moraju osmišljati danima prije.

Harrods

Čuvena robna kuća Harrods u Londonu

Da bi se dočarala ova zanimljiva ponuda, dovoljan je njezin primjer iz Londona. Uz Priceles Cities u britanskoj je prijestolnici moguće doživjeti nezaboravno iskustvo kupovine u svjetski poznatom trgovačkom centru Harrods, i to s osobnim asistentom!

Ove zime doista nije nužno potrošiti čitavu ušteđevinu da biste se na putovanju osjećali poput pravih zvijezda. Dovoljno je dobro pronjuškati i na vrijeme bukirati povoljan smještaj u odabranim gradovima i upustiti se u uistinu neprocjenjive avanture.

Sretan put! 😉