Od glave do pete

Kako se odjenuti za doček Nove?

ZA BLISTAVI DOČEK

Pozivnice ste već primili, sarma već odmara u frižideru, skupili ste sve za francusku salatu, ali koliko god gledali u ormar, još uvijek nemate ništa za obući?

Zašto ne bi raskrčili sve preko praznika i u prvom mjesecu sve lijepo fotkali i digli na Njuškalo? Napravite mjesta za nove krpice, a i zaradite koju kunu koju onda možete potrošiti bez grižnje savjesti. Nego, nismo se zato našli, već da vam savjetujem kako se obući.

Crveni donji veš

Stari je običaj (možda i nije tako stari, ali je svakako poznat) da se za doček treba obući crveni donji veš, ako želite da vam se posreći. Ako ste sami pa se nadate da će vam se posrećiti tako da pronađete partnera za nadolazeće godine, novogodišnja zabava je pravo mjesto i nemojte je propustiti. Kad se malo popije i dođe ponoć, svi se međusobno ljube i čestitaju…mislim da smo se razumjeli.

Crno je uvijek dobra ideja 

Ima tome par godina, pitao sam jednog poznatog domaćeg modnog dizajnera zašto svi modni dizajneri uvijek nose crno i čovjek mi je dao najbolji odgovor na svijetu: “Zato jer se ne vide fleke od vina!”. Kako su praznici prepuni proslava, zdravica i raznih zalogajčića, odjeća otporna na fleke, bile one masne ili vinske dobro će vam doći. Pogotovo ako ste ljubitelj zabava pa po tri dana ne dođete doma.

Udobno, ne samo lijepo

Znate o čemu pričam. Imate traperice koje najviše volite, ali vas tako stisnu da prekinu dotok krvi u noge ili pak haljinu u kojoj ne možete disati pa kroz pola sata nošenja želite pasti u nesvijest. Opet vam kažem – plesat ćete, jesti i piti cijelu noć, a možda i par noći za redom… Obucite se praktično i udobno! Imajte na umu da i hitna kasni na Novu godinu jer ima puno onih koji se ne obuku pametno ili izvrnu nogu u krivim cipelama.

Detalji čine čovjeka

Ako ste poslušali sve savjete, obukli ste se u crno, imate udobnu odjeću i crveni donji veš. Kako bi izbjegli da ne izgledate kao svi ostali koji čitaju ovaj tekst, obogatite svoj novogodišnji look zanimljivim detaljima. Šeširi, kravate, mašne, marame, broševi, šarene čarape…nešto što će dati akcent i privlačiti pažnju. Nešto zbog čega će vam se nepoznata osoba nasmiješiti jer ste zgodni i opušteni. 😉

I to je to.

Vaš Njuškalo želi vam VAU provod!