Novosti

Postani član Astro tima – traži se iOS developer!

NATJEČAJ ZA POSAO

Njuškalo u stopu prati i streloviti razvoj mobilnih aplikacija u svijetu. Naša je aplikacija preuzeta već gotovo 550 tisuća puta, a svakodnevno radimo na tome da bude još kvalitetnija i naprednija, na zadovoljstvo naših korisnika.

Kako ni na samoj stranici Njuškala, ni na našoj aplikaciji niti najmanja stavka ne bi bila zanemarena, formiran je poseban tim ponajboljih stručnjaka – Astro tim! Pitate se tko su oni? Riječ je o jedinstvenom agilnom Scrum timu koji razvija i održava Njuškalo na webu i mobilnim aplikacijama. Trenutno broji 13 članova među kojima su web developeri iz Trikodera i iOS i Android developeri iz Undabota.

Trikoder je tvrtka koju sačinjava tim stručnjaka za različita područja razvoja internet sustava, a služe se širokim spektrom alata i vještina potrebnih za izradu visoko kvalitetnih proizvoda koji se koriste u nizu online poslovnih okruženja.

Undabot, pak, čine usko specijalizirani stručnjaci za razvoj, dizajn i izradu mobilnih aplikacija koji kombiniranjem kreativnog duha i visoke tehnologije stvaraju vizualno i tehnički jedinstvene proizvode.

Njuskalo_1

                            Astro tim želi da im se pridruži iOS developer za Njuškalo      

Astro tim zadužen za Njuškalo dobra su, zabavna i sretna ekipa koja voli razmjenjivati znanja i mišljenja, pomagati jedni drugima i postavljati si izazove. U svom radu provode politiku „The right tool for the right job“, povezani su s partnerima u razvojnom procesu te uvijek žele još više!

Ovog puta posebno žele da im se pridruži novi iOS developer, a osoba koju će dočekati raširenih ruku trebala bi:

  • Željeti raditi u velikom i uigranom agile scrum timu
  • Željeti raditi na zanimljivim projektima u timu zaduženom za Njuškalo
  • Voljeti optimizirati stvari i raditi sa urednim kodom
  • Željeti učiti, usavršavati svoje znanje i napredovati

Osim želja i preferencija, budući bi Njuškalov iOS developer trebao i:

  • Dobro poznavati Objective C i biti u mogućnosti brzo se prebaciti na Swift
  • Znati što je i kada treba primijeniti objektno orijentirano programiranje (OOP)
  • Biti upoznat/a sa principima reactive programiranja
  • Koristiti GIT za source control
  • Imati naviku pregledavati kod, pronalaziti bugove i samostalno rješavati probleme
  • Biti spreman na konstantno učenje

Astro tim svom budućem kolegi ili kolegici jamči rad u brzorastućem i motivirajućem timu, rad s najnovijim uređajima i metodama, puno prilika za edukaciju i usavršavanje unutar i van tvrtke, rad u raznolikoj, prijateljskoj i open-minded okolini, mogućnost rada od kuće i, nimalo manje važno, rad u modernom uredu s prekrasnim pogledom na grad!

Tko se prepoznao u opisu neka se javi Undabotu na jobs@undabot.com.

Sretno!