Novosti

Sve što trebate znati o budućnosti trgovine nekretninama i auto-moto industriji

NEW LINK KONFERENCIJA

Ostalo je još manje od dva tjedna do drugog izdanja Njuškalove New Link konferencije, koja će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu. Njezini polaznici 03. listopada od ponajboljih svjetskih predavača mogu doznati kakve trendove i transformacije donosi budućnost na tržištu nekretnina u digitalnoj eri, a 04. listopada po prvi put u Hrvatskoj imat će priliku otkriti koje nas ključne promjene uskoro očekuju u auto-moto industriji te hoće li digitalne usluge zamijeniti offline prodaju!

New Link nekretnine – 3. listopada 2017.

Njuškalova kategorija Nekretnine najveća je i najutjecajnija destinacija za prodaju, najam i kupnju nekretnina u Hrvatskoj. S više od 160 tisuća oglasa nekretnina i 442 tisuće stvarnih korisnika kategorije, Njuškalo postavlja standarde i prepoznaje trendove u trgovanju, istovremeno istražujući nove ideje i tehnologije personaliziranog ciljanja ponude, kako bi uspješno povezali pravog prodavatelja s pravim kupcem.

Kako digitalna era mijenja načine poslovanja u nekretninskom sektoru polaznicima na Njuškalovoj New Link konferenciji će otkriti dr.sc. Joe Peppard, vrhunski predavač s berlinskog ESTM-a, a više o budućnosti u poslovanju nekretninama moći će doznati od Viktora Webera, osnivača i direktora Future Real Estate Instituta, koji pomaže korporacijama i vladinim tijelima da provedu digitalnu transformaciju i razviju održive poslovne modele.

O  ulaganju u interijer s ciljem povećanja vrijednosti nekretnine predavanje će održati poznata dizajnerica Jelena Havelka, a o novom ciklusu u građevinskom sektoru govorit će Robert Pokrovac iz Uprave Erste nekretnina.  – Važna promjena koja će se dogoditi u skoroj budućnosti je ta da će se klijenti znatno brže odlučiti o kupnji željenog proizvoda. Glavni razlog leži u tome da će biti bolje i kvalitetnije upoznati s nekretninom tijekom „digitalnog pregleda“ te će na taj način biti bolje pripremljeni za pregled nekretnine u stvarnosti. Uz kvalitetan rad agencija za posredovanje, ovo će biti važan iskorak na tržištu nekretnina – ističe Pokrovac.

Iskustvo austrijskih ulaganja u Hrvatsku ispričat će iz prve ruke direktor Supernove dr.sc. Paul Merdzo, o načinima podizanja vrijednosti imovine govorit će Mike Pugh, a detaljnije o neraskidivoj vezi arhitekture i urbanizma sudionicima će ispričati dr.sc. Rene Lisac, predsjednik Društva arhitekata Zagreba i docent na Arhitektonskom fakultetu.

New Link auto-moto – 4. listopada 2017. – Prvi put u Hrvatskoj!

Kao vodeća online destinacija za kupnju i prodaju svih vrsta vozila, Njuškalo je najveći virtualni izložbeni salon u kojemu se mjesečno susreće više od 700 tisuća prodavatelja i potencijalnih kupaca vozila. Svojim korisnicima Njuškalo nudi najrelevantniju i najažurniju bazu vozila u prodaji te najefektivniji kanal prodaje i promocije!

Najveći hrvatski marketplace sada ide i korak dalje te 4. listopada po prvi put u Hrvatskoj organizira konferenciju namijenjenu auto kućama, brandovima, distributerima, trgovcima i ostalim povezanim sudionicima u auto moto industriji.

Na New Link konferenciju stiže Allison Nau, big data stručnjakinja iz najveće svjetske organizacije za usluge u automobilskoj industriji, Cox Automotive!

Cox Automotive svojim klijentima  pruža napredna prodajna i marketinška rješenja s ciljem optimizacije poslovanja. – Prodaja vozila sve više će se seliti online, kao što se to događa i u drugim industrijama poput financijske ili zabavne. Usporedno s time, bit će dostupno sve više podataka o korisničkim navikama i interesima, koji trgovcima automobilima mogu olakšati svakodnevne poslovne odluke –istaknula je Allison.

Njezino predavanje na temu moći informacija u maloprodaji automobilima prvo je stručno predavanje ovog tipa u regiji, na kojemu će se moći iz prve ruke čuti o naprednim tehnikama i servisima koje koriste najveći svjetski trgovci automobilima.

Prije no što se priključila Cox Automotiveu, Allison je  radila u tvrtki LexisNexis gdje je razvila raznolike proizvode iz segmenta informacija i analitike za širenje tvrtke u Velikoj Britaniji, što je dovelo do nevjerojatne dvoznamenkaste stope rasta na godišnjoj razini za to ulaganje i preobrazilo industriju osiguranja motornih vozila.

Sudionici konferencije imat će jedinstvenu priliku čuti i o naprednim tehnikama i servisima koje koriste najveći svjetski trgovci automobilima, temeljenim na prediktivnim analitičkim metodama. Najnovije spoznaje i globalne trendove s kojima se auto-moto industrija susreće u eri digitalne transformacije predstavit će dr.sc. Brane Kalpič, profesor s Oxford Sveučilišta i poznati konzultant za upravljanje, a o važnim promjenama u zakonskim okvirima govorit će Hrvoje Paver iz Hrvatske gospodarske komore.

O najučinkovitijim prodajnim tehnikama i marketinškim alatima budućnosti te kako ih primijeniti u svom poslovanju s ciljem optimizacije prodaje u automobilskoj industriji, polaznicima će ispričati poznati svjetski marketinški stručnjak dr. sc. Jose Maria Pons!

Više o programu dostupno je na www.newlinkconference.hr, a zainteresirani svoje mjesto na željenom danu New Link konferencije mogu osigurati kupnjom ulaznice putem Entrio sustava.