Novosti

Što smo sve radili u proteklih 12 mjeseci…

USKORO U NOVE POBJEDE

Tekuća godina gotovo je na izmaku i još je samo malo vremena ostalo do odbrojavanja prije ulaska u novi jednogodišnji ciklus koji gotovo uvijek pretpostavlja svježe izazove, postavljanje novih ciljeva i razradu planova za buduće poslovne i privatne podvige. Međutim, prije nego pogledamo ispred sebe i počnemo zamišljati budućnost, dobro je zastati u sadašnjem trenutku i osvrnuti se unazad da bi vidjeli što smo sve u ovoj godini ostvarili, na što smo ponosni i u čemu moramo biti još bolji, a takav proces rekapitulacije uvijek je dobra motivacija da se u predstojećem razdoblju postigne još više.

Vaš Njuškalo nije mnogo drugačiji od vas koji vjerojatno razmišljate na sličan način, pa ćemo u ovom tekstu pogledati u godinu iza nas, da vam pokažemo koliko smo svi zajedno vrijedno radili da bi vam ponudili još bolje i još ugodnije iskustvo bivanja u Njuškalo zajednici.

U 2018. godini otvorili smo za vas sasvim novu kategoriju – Hrana i piće – koja, radi lakšeg snalaženja, ima niz potkategorija unutar kojih možete objavljivati oglase svojih raznovrsnih domaćih proizvoda, od meda i pčelinjih proizvoda, do domaćih kobasica i čajeva.

Unaprijedili smo način komunikacije, tj. dodatno ubrzali i učinili jednostavnijim pristup našim agentima iz korisničke službe koji su sada za vas dostupni i na chatu. Ako imate bilo koje pitanje ili problem, samo kliknite na ikonu šapice u donjem desnom uglu i u najkraćem roku započnite razgovor s našim agentima.

Dodali smo čak 100 novih polja za kvalitetniji opis oglasa i bolje pretraživanje. Na primjer, kako bismo vam olakšali potragu, dodatno smo unaprijedili sustav filtriranja, dodavši mu nove mogućnosti koje uvelike krate samu pretragu i time povećavaju korisničko zadovoljstvo. Od sada već po upisu željenog predmeta u Njuškalovu tražilicu s lijeve strane možete odabrati i željenu lokaciju predmeta, čime se mogu kvalitetnije isfiltrirati oglasi u vašoj blizini, a ako ste spremni za željeni predmet „potegnuti“ i dalje, tu je i mogućnost višestrukog odabira lokacija.

Također, uveli smo novinu koja olakšava potragu za stanom svima onima koji imaju kućne ljubimce. Kako bismo tu potragu, za koju znamo da može potrajati danima, učinili bržom i jednostavnijom, u kategoriju „Iznajmljivanje stanova“ uveli smo novi filter „Kućni ljubimci dozvoljeni“. Tako sada prilikom predaje oglasa oglašivač stana za najam može odmah označiti je li u njegovu stanu može boraviti kućni ljubimac ili ne, a potencijalni najmoprimac, uključivanjem istog filtera u svojoj pretrazi, može izlistati samo one stanove u koje je njegov ljubimac dobrodošao. Nadalje, u Auto moto kategoriji otvoreno je 29 novih potkategorija za zasebne modele automobila, kako bi i za prodavatelje i za potencijalne kupce olakšali predaju i pretragu oglasa.

I za kraj, da se malo i pohvalimo, u protekloj smo godini našu aplikaciju usavršili do te mjere da je Njuškalovo foto – prepoznavanje proglašeno najinovativnijim na svijetu. Njuškalo je dobio nagradu u kategoriji Best tech & innovation na prestižnom natjecanju Mixx na Danima komunikacija i to za svoju inovaciju foto-prepoznavanja oglasa. Radi se o jedinstvenoj primjeni umjetne inteligencije u mobilnim aplikacijama jer ona doslovno prepoznaje predmete s fotografije te ih svrstava u odgovarajuću kategoriju oglasa. Profesionalci iz svih segmenata digitalne industrije u žiriju natjecanja Mixx prepoznali su liderstvo Njuškalove platforme u inovativnom osmišljavanju tehnologije i njezine primjene. To je prva takva primjena tehnologije na globalnom tržištu oglasnika koja korisnicima donosi znatno bržu i jednostavniju predaju oglasa. Foto-prepoznavanje je dio postojeće Njuškalove aplikacije za predaju oglasa na mobilnim uređajima.

Ovo su samo neke od novina koje smo u ovoj godini osmislili i implementirali da bi svima u Njuškalovoj zajednici život s Njuškalom bio još lijepi i zabavniji, ali to ne znači da ćemo na tome i stati. U godini pred nama radit ćemo jednako vrijedno i predano s ciljem da budete još zadovoljniji našim uslugama!

Kao i na kraju svake godine, želimo vam što uspješniju i sretniju onu koja dolazi!