Novosti

Postblagdanski novčanik vam je prazan? Na Njuškalo po pomoć!

NJUŠIMO RASPRODAJU

Svake godine u ovo vrijeme svima nam je manje više isto. Siječanj na izmaku i veljača, koja nas dijeli od sad već željno iščekivanog proljeća, mjeseci su koji se poslovično teško podnose i to iz više razloga. Već nam je dosta kaputa i promrzlih prstiju, sve teže se odupiremo činjenici da moramo na dijetu, tužni smo što su praznici već iza nas itd., ali uznapredovala besparica vjerojatno je prva na listi uzroka naše post-novogodišnje namrgođenosti.

Slavljeničke atmosfere više nema, svjećice su se pogasile, jelka se raskitila, a novac iz naših novčanika istopio se poput snijega koji polako kopni na sve višim temperaturama.  Ako pogledamo mjesec dana u nazad i kako smo lako, nemisleći o sutra, vadili novčanik u raznim prilikama, nije ni čudo što smo svi manje više utučeni u besparici koja nam sada zadaje glavobolje. Doduše, kaže se kako sve što je lijepo kratko traje, a također ima i svoju cijenu, zato ne treba uopće žaliti za užitcima koji su koštali, nego promisliti malo o tome kako ublažiti postnovogodišnje financijske deficite i preživjeti siječanj i veljaču bez većih trauma.

Iako vam se na prvi pogled situacija možda čini beznadnom, nemojte očajavati, jer vjerujete, gdje ima volje ima i načina! A da ne bi pretjerano razbijali glavu i gubili vrijeme smišljajući razne ideje s upitnim ishodom, vaš Njuškalo je tu da vam ponudi jedno fantastično, brzo i jednostavno rješenje! Koliko puta ste za neku stvar koju posjedujete pomislili da vam u suštini ne treba jer ste ili kupili zamjenu za nju ili ste je koristili malo ili nikako iz različitih razloga.

Vjerojatno mnogo puta, jer mi smo ovdje rođeni u kulturi generalno sklonoj sakupljanju, pa su nam podrumi i ormari nerijetko puni stvari „koje će nam možda jednog dana zatrebati“. A najčešće nam ne zatrebaju nikad. Međutim, to što vama vjerojatno neće trebati nikad više ili ste se nečega zasitili pa ćete kupiti isto ali novo, ne znači da nekom drugom neće biti od koristi.  E tu sad, kao i uvijek, u pomoć uskače vaš Njuškalo koji će vam pomoći da sve ono bez čega možete, i što vam iz bilo kojeg razloga u kući više ne treba, ponudite onima koji će to rado kupiti i koristiti.

Upustiti se u takav pothvat upravo sada, na početku godine, isplatit će vam se višestruko. Prozračit ćete ormare i ostave, smanjiti količinu prašine, napraviti mjesta za nove stvari u novoj godini i na kraju, ali ne manje važno – popravit ćete vaš oslabljeni kućni budžet! U sljedećem nastavku teksta vaš Njuškalo će vam nabaciti par ideja da vas inspirira i potakne da i sami razmislite o tome što bi sve mogli staviti u Njuškalo oglasnik i pritom zaraditi!

Njušim li ja to tvoj komentar?