Novosti

Novosti – vozila izvan Hrvatske!

DODATNA FUNKCIONALNOST

Sigurno te veseli čitati o novoj funkcionalnosti kod predaje oglasa za prodaju osobnih vozila! Uveli smo je kako bi vam olakšali kupovinu i prodaju vozila. Znate da ste nam upravo vi, korisnici, najvažniji na svijetu. :)

Kako ste kod predaje oglasa prije mogli odabrati samo Hrvatsku, prikazane cijene nisu bile konačne jer nisu uključivale dodatne troškove kao što je uvoz vozila u Hrvatsku i slično. Sada prilikom unosa oglasa za osobne automobile možete odabrati lokaciju vozila, pojasniti nalazi li se automobil u Hrvatskoj, u nekoj od zemalja Europske unije ili izvan EU. U slučaju da je vozilo izvan Republike Hrvatske, ispod unosa cijene otvara se novo polje i potrebno je odabrati jednu od opcija – uključuje li cijena sve troškove uvoza/unosa vozila u RH ili ne.

Ukoliko trenutno imate objavljen oglas, ne brinite, lokaciju vozila je moguće promijeniti u svakom trenutku kroz postavke u Moje Njuškalo.

Nova funkcionalnost koristit će svim Njuškalovcima u potrazi za novim limenim ljubimcem jer su krajnje cijene odmah vidljive. Tako će nova funkcionalnost uvelike olakšati njuškanje kao i donošenje odluke pri samoj kupovini osobnih automobila.

Sretno pretraživanje!

Njuškalo tim