Novosti

Novosti – vozila izvan Hrvatske!

DODATNA FUNKCIONALNOST

Sigurno te veseli čitati o novoj funkcionalnosti kod predaje oglasa za prodaju osobnih vozila! Uveli smo je kako bi vam olakšali kupovinu i prodaju vozila. Znate da ste nam upravo vi, korisnici, najvažniji na svijetu. :)

Kako ste kod predaje oglasa prije mogli odabrati samo Hrvatsku, prikazane cijene nisu bile konačne jer nisu uključivale dodatne troškove kao što je uvoz vozila u Hrvatsku i slično. Sada prilikom unosa oglasa za osobne automobile možete odabrati lokaciju vozila, pojasniti nalazi li se automobil u Hrvatskoj, u nekoj od zemalja Europske unije ili izvan EU. U slučaju da je vozilo izvan Republike Hrvatske, ispod unosa cijene otvara se novo polje i potrebno je odabrati jednu od opcija – uključuje li cijena sve troškove uvoza/unosa vozila u RH ili ne.

Ukoliko trenutno imate objavljen oglas, ne brinite, lokaciju vozila je moguće promijeniti u svakom trenutku kroz postavke u Moje Njuškalo.

Nova funkcionalnost koristit će svim Njuškalovcima u potrazi za novim limenim ljubimcem jer su krajnje cijene odmah vidljive. Tako će nova funkcionalnost uvelike olakšati njuškanje kao i donošenje odluke pri samoj kupovini osobnih automobila.

Sretno pretraživanje!

Njuškalo tim

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment
 1. Predlažem da se kod pretrage traktora postavi mogučnost pretrage po kriteriju “pogon na sva 4 kotača” To bi mnogima olakšalo pretragu i nalaženje odgovarajučeg stroja.

  Također predlažem i da se uvede rubrika “potražnja”, kako bi ljudi koji nešto kupuju ili traže mogli dobiti ponude i od onih vaših čitatelja koji se ne oglašavaju.

 2. Poštovani,
  obratite molim pažnju na oglase sa iznimno niskim cijenama, te da prije oglašavanja istog detaljno provjerite dal je upisan broj mobitela.
  Pozzz

  1. Ante, hvala na prijedlogu. Na Njuškalu je obavezno ostaviti ispravnu e-mail adresu. Neki korisnici ne žele da ih se kontaktira putem telefona. Što se tiče realnih cijena pazimo na takve oglase i sugeriramo korisnicima da upišu stvarnu cijenu vozila. Ali dnevno se na Njuškalu preda 11.000 novih oglasa pa nekad nisu svi oglasi pregledani u realnom vremenu. 🙂

 3. Ivice, sad možeš već na listi oglasa vidjeti gdje se vozilo nalazi, a pomoću filtera izabrati samo one oglase koji imaju iskazanu finalnu cijenu vozila u RH. 🙂

 4. Pozdrav
  Po meni je najveća glupost onih koji oglašavaju. Cijena u oglasu je 20000 eur, a kad počneš čitati oglas, pročitaš da je auto u Belgiji, da je cijena sa svim davanjima i dopremom 32000 eur……

 5. Morate pronaci model da se ne stavljaju lazni oglasi npr. Audi a6 ’12 god. za 6000€ i sl. Takvih oglasa bude previše.. Hvala

 6. bilo bi zgodno kada bi u pretraživanje stavili i da rezultat filtrira po županijama.

 7. Bilo bi dobro kad bi stavili u rubriku motocikli/motori uz proizvođača i model kao što već postoji kod automobila, znači kada se odabere npr: PROIZVOĐAČ: YAMAHA, da se može izabrati recimo MODEL: XT660X.
  Pozdrav