Novosti

[INFOGRAFIKA] Brojke koje pričaju priču

ZANIMLJIVE ZNAMENKE

Tko, kada, koliko, kako, zašto - kupuje na Njuškalu? Odgovore na ova i druga pitanja saznajte u novom informativnom pregledu značajnih brojki s Njuškalovog tržišta.

Njuskalova-infografika_srpanj-2014

Njušim li ja to tvoj komentar?

Leave a Comment
 1. Bilo bi dobro kada bi se i za motore stavila kategorija modela uz ime proizvođača, kao što ima npr. AutoScout24, znači ako se odabere npr. proizvođač: Yamaha da se može odabrati i model: XT660X. Pozdrav

 2. Njuškalo mi je pomogao da za malo ulaganje na dugi period pribavim 29% predmeta od ukupnog broja u svojoj djelatnosti.

 3. provedem dosta vremena njuskajuci, kupila sam dosta stvari i sve su bile odlicne…
  ali imam primjedbu na spremljene oglase… razmislite o tome da dodate opciju da korisnik sam sortira oglase po nekoliko kriterija (najnovije spremljene, po cijeni, po vrsti i sl.)
  sortiranje kakvo je sad, po broju oglasa, mi se uopce ne svidja

 4. Ja sam npr. iz Šibenika, rado bi imao uvid u sve što se na njuškalu prodaje ili kupuje u Šibeniku, bez da pojedinačno tražim po kategorijama, pretpostavljam da nije komplicirano.

 5. Hm … imam jednu primjedbicu … pretrage i spremanje pretraga vam je stvarno šugavo … pogledajte npr mobile.de kako se to radi .
  Evo ako spremim pretragu npr vw golf … uredno mi svakodnevno na e-mail stižu novi oglasi koji odgovaraju toj spremljenoj pretragi … pa mislim da vam to i nije preveliki problem za dodati.

 6. Puno sam stvari prodao, još više kupio uz pomoć Njuškala ,a da se nisam maknuo iz fotelje…Stoga se zahvaljujem i želim da nam naše Njuškalo i dalje pomaže u odabiru ..hvala….

 7. Sigurno bar jednom na dan pogledam njuškalo,čak češće nego faceb.i mogu reći da ima vrlo interesantnih stvari i prodao i kupio dosta toga,ali sam isto tako kupio neke stvari pouzećem,ne tako često ali…,koje nisu odgovarale opisu u oglasniku,pa predlažem da “Njuškalo”ako je moguće uvede neku vrstu garancije,slično kao eBay….